Ankara'da ki en iyi yetkili servis

muslum_yagci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Ankara'daki en iyi yetkili servis için tavsiyelerinizi bekliyorum. Geçmişte hep reis'e gidiyordum ama istemeyerek çünkü ayıplı arabayı bana bildiğiniz satmışlardı ve sonrada beni kandırıp değiştirme hakkımı elimden aldılar. Ardından en son servis için opan ' a gittim eskişehir yolundaki fakat araç oradan çıktıktan sonra ABS ışığı fln yandı anlıyacağınız memnun kalmadım! Acaba giden arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilir mi?
En iyi yetkili servis hangisi?

bence konya yolundaki opal gayet güzel servis bence

daha önce hiç gitmediğim servis sadece reisten aldığım ayıplı malın onayını almak için gitmiştim... bak ben bunu unutmuşum en iyisi bi denemek :) teşekkürler

valla reis bi değişik zaten.. prosüdürleri felan... reis hariç diğerlerinin hepsine gidebilirsin :):)

Ben Ankara'dayken OPİS'e giderdim.

opak opelede ugra bi ara,ostim alınteri bulvarında,yetkili servisdir.

Ben Ankara'dayken OPİS'e giderdim.

ankaranın hiç tutulmayan ve sevilmeyen servislerinden 1 idir abi :) haberin olsun. bir çok forumda ve yaşadıklarım bunu gösterdi bilgin olursa iyi olur abi:)

ankaranın hiç tutulmayan ve sevilmeyen servislerinden 1 idir abi :) haberin olsun. bir çok forumda ve yaşadıklarım bunu gösterdi bilgin olursa iyi olur abi:)
Son durumunu bilmiyorum, 2004-2003 yılları arasında Ankara'dayken gittim, bir kere eksik yapılan bir iş haricinde sorun yaşamadım.

ben ankaradaki servislere güvenmediğim için genelde kendim uğraşıyorum :)

iskitler tereyağoğlu nu bi deneyin isterseniz.

Geri