Ankara'da Astra J için krom çita

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prolab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prolab

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Ankara'da bilinen, tavsiye edebileceğiniz krom kapı-pencere çıtası taktırabileceğim bir yer lütfen.

Teşekkürler...

hayırlı olsn hocam business sanırım ne kadara aldınz

bu kromda 2 marka var bilinen, birisi omsa diğeri titiz krom

İskitler Opis aksesuar servisine bir sorun. Ben oradan almıştım, beğenmesseniz almazsınız. En azından fikir vermiş olur.

İskitler Opis aksesuar servisine bir sorun. Ben oradan almıştım, beğenmesseniz almazsınız. En azından fikir vermiş olur.

Teşekkür ederim.
Yola çıktım artık. Başka zamana.
Mersin'de getiririz diyorlar ellerinde olmayınca güvenemiyorum. Getirdikten sonra beğenmesem de almak zorunda hissediyorum kendimi.

Sen kaça aldın, markası ne detaylı resim ekleyebilirmisin bizahmet. Güzel ise kargo ile isterim. Belki kendim monte ederim.

Sen kaça aldın, markası ne detaylı resim ekleyebilirmisin bizahmet. Güzel ise kargo ile isterim. Belki kendim monte ederim.

Ben şu ürünü Opisten aldım, bakıp beğenerek, fiyatını inanın hatırlamıyorum ama nettekilerle benzer bir fiyattı belki 5-10 fazlasıdır, eksiğidir. Çünkü araştırmıştım ve uygundu.

Exterior Accessories / S-Dizayn OPEL ASTRA - H HB 2004 Üzeri Krom Cam Çıtası 4 Prç at sahibinden.com - 129572183

Geri