Ankara Opisin Ahlaksızlığı!

aynen öyle abi. debriyaj setini bilya dahil tam 950 liraya değişti geçen sene ve hiçbir şeyi tam yapamadı. aracımın kavramasında sıkıntı yokmuş zaten sonradan anlaşıldı. savaş abi bu benim ilk arabam. o da ilk gittiğim servisti. bilirsin tecrübe dedikleri şey yediğin kazıkların toplamıdır. ben de öğrenmiş oldum. faturalarını saklıyorum hala.

not: bu kadarı da fazla abi bir şeyi de bilme ya:)

Sayelerinde A kasa olan aracı aldım :). Masraflar aracın eski sahibinin canına tak edince o da garibanı kapının önüne koymuş, ben de aracın masrafını bile bile aldım.

abi neden iki araç var sende. biz bir tanesiyle ancak baş edebiliyoruz.

arkadaşlar opis e bende birkaç defa araç teslim ettim,araç kabuldeki hanfendi sölediğiniz gibi yerinden bile kalkmıyor.ama yetkili servisler arasında bence en iyisi OPAK OPEL nerdeyse 2 yıldır aracımın bakımını orada yaptırıyorum ve hiç sorun yaşamadım.buradanda mürsel usta ve personellerine teşekkür ederimm....

o zaman şöyle özetleyelim ankarada OPAK ve TEREYAĞOĞLU yetkili servisleri genelde olumlu görüş alırken OPAL özel servisi ve OPİS yetkili servisi herşeyiyle sınıfta kaldılar.

Önceden aldığım gri renkli olanı manuel vitesli. Eşim manueli bir türlü kullanamadı. Araç çok orjinal olduğu için satmaya da kıyamadım, ben de 2006 yılında emekli olunca ikramiyemin bir kısmıyla otomatik olanını (tek eksiği kliması yok, bu durum Ankara için sorun olmuyordu ama İzmir'de büyük eksiklik) alıp kendi aracımı acemi ellerden kurtardım.

:) tamam abi durum anlaşıldı şimdi. benim nişanlım da ehliyeti bugün aldı. araba deyip duruyor. iki ay sonra düğün var. beni ise şimdiden bir düşünce aldı. acaba benim gibi hassas kullanabilecek mi diye. galiba senin çözüm yolun en iyisi.

Biz babadan kalma adetlerle yaşamaya devam ediyoruz :). Bekarken de evde genellikle iki araç olurdu. Şimdi bende 3, abimde 2, kardeşimde şimdilik 1 (yakında ikincisi gelecek gibi) tane var. Araçlara meraklı olduğumuz için gerekmedikçe birbirimizin araçlarını kullanmayız.

herkes bir zaman babasını beğenmez ama sonunda tıpkı babası gibi olur. haklısın abi.

yazıklar olsun GM ye... Bu adamlara ekmek yediyorlar. GM Türkiye kadrosunda çok ama çok büyük sorun var. Bu adamların laubaliliği artık aşmış durumda. Her yerde aynı opis mopisi yok bunun. Nereye gidersen git hangi yetkiliye gidersen git bu adamlar böyle... BUNA ÇARE BUL GM ÇARE.... BİRGÜN BİTERSEN BU SERVİSTEN BİTERSİN HABERİN OLSUN....

Geri