ankara mobesa radarlar kaç mt.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loganict
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ankaradaki kameralirin hepsi ceza kesmek icinmi acaba burda bir sürü kamera var yollarda ama radarlar sabit arkadan flas patliyo anliyosunki cekti ayri biralet insan boyunda benzin ponpasi gibi bisey demirden yapilmis gizli ve korumali yerlestirmisler radari icine yolun saginda yada ortasinda biryerde hep duruyo birde bende tomtom var burdaki radarlari yolda giderken haber veriyo acaba türkiyede ise yararmi

70 yazanların haricinde diğerleri güvenlik kamerası

70 yazanların haricinde diğerleri güvenlik kamerası

inşallah öyledir çünkü 3 gün önce eryaman optimum un önünde 80-90 gidiyordum, kameraları tabelaların arkasında saklamışlar, tam geçerken farkettim.. hatırladığım kadarıyla ışıklı hız tabelası yoktu.. o kameraların radar olup olmadığını bilen var mı?

inşallah öyledir çünkü 3 gün önce eryaman optimum un önünde 80-90 gidiyordum, kameraları tabelaların arkasında saklamışlar, tam geçerken farkettim.. hatırladığım kadarıyla ışıklı hız tabelası yoktu.. o kameraların radar olup olmadığını bilen var mı?

Evet ya tam optimumun önündekileri diyorsunuz sanırım. Geçenlerde ben de denk geldim ama yavaştım. Şimdiye kdr gördüğüm kameraların en iyi saklanmış olanıydı!

yazında denk gelmiştim aynı kameraya ama yavaştım bende, biliyodum yerini ama dalgınlığıma geldi o an :/ gelirse tahminen 50-60 TL ceza gelir, vesikalık hatıra fotoğrafı olur :D

Herkese iyi aksamlar bildiginiz gibi yasal olmayan dedektorler var radari onceden fark edip sana bilgi veriyor ama bunlari polis otosunda bulunan radarlar farkedebiliyor ve cevirme noktasinda araci ariyorlar.
ama eger radar direkte felansa yani basinda bir polis yada ileride cevirme yoksa ceza adrese gelecekse bu cihazlari kim farkedecek?

o cihazlar radarı algılayıp aynı zamanda bozduğu için polisler tarafından farkediliyor, kameralarda da problem olabilir..

o cihazlar radarı algılayıp aynı zamanda bozduğu için polisler tarafından farkediliyor, kameralarda da problem olabilir..

olabilir ama ben yapmadim bende yok deyip itiraz etme sansin cok yuksek. o anda yakalanmak baska 15 20 gun sonra yazili gelmesi bambaska.

durup bekleme :) güzel bir çözüm acaba gerçekten işe yararmı?

hizini, kat ettiğin yolu ne kadar zamanda gittiğinden hesapladiği için, son resmi çekmeden önce mola vermek etkilidir diye düşünüorum... çünkü hil algilama özelliği yok... Bana gelen cezada ortalama hiz 96 olarak yazio...

Geri