o aydınlatma direklerinin çok çok daha fazla aydınlatması lazım kameraların görebilmesi için. Amerikada deli gibi flaş çakıyor kamera önünden geçerken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir defasında eskişehir yolunda denk geldi, ben 67-68 gibi bir hızla geçerken arkadan c serisi bi mercedes 100-110km hızla gelip geçti ve o geçerken kameranın önündeki 2 aydınlatma direği yandı..
Kullandıkları radar sisteminin 200 metre mesafesi olması lazım, resmi yaklaşık 5-6 metre kala çekiyorlar. Gece için ise flaşları yok, yani gece çektikleri resimlerde plakanın okunması imkansız.
Bu bilgiler 100% değildir, ceza yerseniz beni sorumlu tutmayın![]()
bildiğim kadarıyla menzilleri çok uzun. yol düzse, hava açıksa, vs. 2km uzaktan yakalayabilyor ama peşpeşe en fazla iki aracı aynı anda yakalayabiliyor, üçüncüyü ölçemiyor diye biliyorum. yani ilerlediğiniz şeritte radarla aranızda 2 veya daha çok araç varsa, sizin hızınızı o anda ölçemiyor. kaynağım yok, yanlışsam düzeltin.![]()
gece miydi?
evet gece karanlıkta oldu bu..
flaş nedir yaa adama kaza yaptırır bence
flaş değil, yolun ortasındaki aydınlatma direklerini kastettim ben, radara bağlımı bilmiyorum ama. yarın akşam geçerken bakarım sürekli yanıp yanmadıklarına..