Android multimedya almak isteyenler

Ynt: Android multimedya almak isteyenler

Özdemir burada servis necvox takıyor ve android necvox 1350₺.. Serviste hiç bir sıkıntı çıkmaz adamların yarısı mahalleden arkadaşlardı :) az maç yapmadık. Çoğu işe artık para vermiyorum. Bu arada dışarıdan başka biri taktırmak istese 2000₺

Bu arada afyonun kaymağı konyanın manyağı lafı doğru sayılmaz. Ben aslen afyon dinarlıyım dinardan ne kadar manyak çıktığını herkes bilir :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Özdemir burada servis necvox takıyor ve android necvox 1350₺.. Serviste hiç bir sıkıntı çıkmaz adamların yarısı mahalleden arkadaşlardı :) az maç yapmadık. Çoğu işe artık para vermiyorum. Bu arada dışarıdan başka biri taktırmak istese 2000₺

Bu arada afyonun kaymağı konyanın manyağı lafı doğru sayılmaz. Ben aslen afyon dinarlıyım dinardan ne kadar manyak çıktığını herkes bilir :)

Ozaman sorun yok zaten en guzel tarafi araca kattigi gorsellik bircok ozellgi zaten kullanmiyoruz

Garantiyi yer misin icer misin bilmemde , yarin o burgun aracta bir sikinti olursa 1500tllik cihaz icin garantinin yanmasi buyuk problem.

Garantisi bitmeden baska taktiraracak olan var mi bu riske deger mi?

Garantisi varken neyi garantili bir şekilde halleder ki servisler! Servis kendisi bile taksa Opel garantisinden çıkarıp kendi sözleşme metnini imzalatıp garanti altına alıyor! Kaldıki ben LPG taktırırken garantiyi düşünmedim. Bu falan fasa fiso

Su android cihazi cok istiorm taktrmak ama servisler bir cok konuda garantiyi devreye sokmasa da insan 5 10binlik bir ariza durumunda servisdeki ustanin agzini egerek bu araca navi taktrmissiniz garanti disi kalmis deme durumunu goze alamiyor , kendileri 1000 tllik cihazi 2000 tlye takip gatanti veriuor bir seyde de gecirmeyin arkadas! Servise androidi sordum 2500 fiyat cektiler; eminim senin ustaligini kabul etmedigin disaridaki adam senden daha iyi yapicak o montaji

Arkadaşlar araba garantiden çıkmıyor ki, olur mu öyle saçma şey, koskoca araba nası garantiden çıkar, yok öyle bişey.
teyp garantiden çıkıyor. e alacağınız yeni teyp de zaten 2 yıl garantili, bişey değişmiyor yani.

ahmetkurtarıcı link' Alıntı:
Arkadaşlar araba garantiden çıkmıyor ki, olur mu öyle saçma şey, koskoca araba nası garantiden çıkar, yok öyle bişey.
teyp garantiden çıkıyor. e alacağınız yeni teyp de zaten 2 yıl garantili, bişey değişmiyor yani.
ayanen sana katılıyorum  bravoo

ben de garantiden kasıt teyp ten bahsediyorum zaten :D

yavuzozkan link' Alıntı:
ben de garantiden kasıt teyp ten bahsediyorum zaten :D
evet yavuz son kararın ne şimdı androıtmı yoksa normalinden mı takacan hangısı bıde markayı belırledınmı kafanda

Yarın serviste belli olacak hersey bakalım ürün oradaysa inceleyip taktırtacam bir türlü burada bir konuda ortak karar cıkmadı ben hangi ürün dedikçe garanti de garanti diye sesler cikiyor iş yine bana kaldı akşam 7 gibi yazarım buraya

Geri