Android multimedya almak isteyenler

Ynt: Android multimedya almak isteyenler

ahmetkurtarıcı link' Alıntı:
Ben motevonun araca tam uyum sağlamadığını duymuştum. Sanırım araca göre değişiyor. cd300 mü sizin cihaz? valla iyi araştırın sorun bazı araçlarda cyclone bazılarında motevo gibi cihazlar uyum göstermiyor.

CD300 var üzerinde. Ben de tam bilmiyorum ya motevo ya cyclone olacak

yavuzozkan link' Alıntı:
CD300 var üzerinde. Ben de tam bilmiyorum ya motevo ya cyclone olacak
yavuz motevoya bulaşma derım  ankarada wıng35 arkadaşımızın nevımate markası vardı cok memnun

Navimaster ile navimate aynı mı peki?

Can ben android istemiyorum! Zaten tablet var android tel de eşimde var hiç sevmiyorum. Sadece şu cd300 ü kaldırmak istiyorum. Eğer navimaster iyiyse o da olabilir

yavuzozkan link' Alıntı:
Navimaster ile navimate aynı mı peki?

Can ben android istemiyorum! Zaten tablet var android tel de eşimde var hiç sevmiyorum. Sadece şu cd300 ü kaldırmak istiyorum. Eğer navimaster iyiyse o da olabilir
hayır ıkısı aynı değıl navımate daha farklı cylone nun arayuzunu kullanıyor ama cylone den bıle daha ıyı  bende wng35 yalancısıym

En iyisi cyclone alıp geçeyim o zaman

Sn yavuzozkan aracin garantisi bitmeden mi takacaksiniz , sıkıntı yaratmasin servisler sonra garantiyi kullanmak istediginizde.

dreamofice link' Alıntı:
Sn yavuzozkan aracin garantisi bitmeden mi takacaksiniz , sıkıntı yaratmasin servisler sonra garantiyi kullanmak istediginizde.

Yemişim garantisini

yavuzozkan link' Alıntı:
Yemişim garantisini

Sayın öğretmenim profildeki "nerden" kısmını okuyunca ve "yemişim garantisini" yazısını okuyunca aklıma meşhur "afyon'un kaymağı, konya'nın manyağından korkacaksın" sözü geldi  011zaa sakın yanlış anlamayın latife olarak söz aklıma geldi kesinlikle sizinle uzaktan yakından hiçbir ilgi ve alakası yok.

yavuzozkan link' Alıntı:
Yemişim garantisini

Yavuz serviste cyclone fiyati nekadar acaba, bencede garantide sorun olmaz ama fark yoksa servisten alip taktirilabilir hem garanti sıkıntısı olmaz. Bende Cyclone takili iken sagolsun Odak Tarik bey on gogustenbgelwn sesleri halletti, aracta cyclone takili garantiye girmez falan demedi

Geri