Android multimedya almak isteyenler

Ynt: Android multimedya almak isteyenler

Aracımda android işlemcili bir naviye ihtiyacım yok o yüzden alacak arkadaşlar listesine beni de ekleyin ben Motevo düşünüyorum

Geri görüş kamerası hediye. 3g modem ve WiFi adaptor opsiyonel olması lazım. Satıcı firma istanbulda dediğine göre her ilde montaj yapacak servis varmış.

firstemperor link' Alıntı:
Geri görüş kamerası hediye. 3g modem ve WiFi adaptor opsiyonel olması lazım. Satıcı firma istanbulda dediğine göre her ilde montaj yapacak servis varmış.
can bu iş yıne sana bakıyor arkadaşım  :) ancak bu işin sonunu sen getırırsın

Geri görüş kamerası sedanlara da uyumlumuymuş birde WiFi opsiyonlu fiyatı ne kadar 1250 tl Ye bende düşünebilirim ben baya bi araştırma yaptım 1600 un altında bulamadım

mmtcopur link' Alıntı:
Geri görüş kamerası sedanlara da uyumlumuymuş birde WiFi opsiyonlu fiyatı ne kadar 1250 tl Ye bende düşünebilirim ben baya bi araştırma yaptım 1600 un altında bulamadım
Mehmet  kamera butun j kasalara uyumludur merak etme

Sinan alıyormusun sen?*

spitemre link' Alıntı:
Sinan alıyormusun sen?*
valla hafız bu aralar havadan bır kuş geçse sınanın bana borcu var dese ınanırsın o derece açıldım bu aralar ama ilk işim o multımedya cıhazı olacaktır ama androıtlısınden ıstıyorum ben

CALİBRA BG link' Alıntı:
valla hafız bu aralar havadan bır kuş geçse sınanın bana borcu var dese ınanırsın o derece açıldım bu aralar ama ilk işim o multımedya cıhazı olacaktır ama androıtlısınden ıstıyorum ben

:D :D :D :D :D omursun yaa valla bende alabılırım cash mı ıstıyorlarmıs taksıt vs

spitemre link' Alıntı:
:D :D :D :D :D omursun yaa valla bende alabılırım cash mı ıstıyorlarmıs taksıt vs
valla onu can la görüşmek lazım o kesın ucretın nasıl odeneceğı konusunda goruşmuştur satıcı ıle

spitemre link' Alıntı:

taksit olsa iyi olur :/

Geri