Allah'tan reva mı bu ?!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
söylenecek söz yok geçmiş olsun ntürkiye de işler böyle

Bölünmüş yoldu ve rampa çıkıyodum;yoksa sollama kurallarına falan dikkat ederim,200 le falan girsem bari gam yemezdim ...

geçmiş olsun hocam. canın sagolsun. belki böylesi hayırlıdır demek lazım

Öyle ama ben fabrikatör değilimki 200 küsur benim ekonomik dengelerimi alt üst edecek şimdi,yoksa tınlamam bile ''yaz lan madem yaz 200 değil 500 hatta 1000 yaz'' derdim ...

Öyle ama ben fabrikatör değilimki 200 küsur benim ekonomik dengelerimi alt üst edecek şimdi,yoksa tınlamam bile ''yaz lan madem yaz 200 değil 500 hatta 1000 yaz'' derdim ...

o poliste farkında bunun memur adamız....

:good:
Kanun varsa herkese uygulansın madem o zaman gıkım çıkmaz lafa gelince yasalar önünde eşitlikten bahsediliyor ... :( :confused: :mad:

geçmiş olsun kardeş,birkaç yıl önce bende aynı senin gibi yakalanmıştım ve yol boyunca benimle aynı hızda veya daha hızlı olanları pas geçip beni çevirmişlerdi kıyameti koartmıştım ama nafile,ne yazıkki kanunlar bazılarına işlemiyor...:(

Çok geçmiş olsun kardeş...Allah beterinden esirgesin.Kanunların uygulanmasına gelince ben ona inanmıyorum...

Anayasamızın 10. maddesinde diyorki :
'' Dil,ırk,din,cinsiyet,siyasi düşünce,felsefi inanç,mezhep ve benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin herkes kanun önünde eşittir '' :good: :rock :alkis:
Ama bu malesef hep kağıt üzerinde kalıyor :( Mesela bikaç yıl önce yaşadığım bir olay:
Park yasağı olan bi yere arabamı bırakıp dörtlüleri yaktım ve 10 dk sonra geldiğimde baktım silecekte bir ceza tunanağı 30-40 ytl gibi rakamdı yanlış hatırlamıyorsam.O zaman bende Reno 9 var.Az ilerde manda kasa bi Mercedes duruyor ve polis de oralarda.Hemen makbuzu alarak gittim yanına ve sordum niye böyle diye.O da park yasağı ihlalinden dolayı yazmaları gerektiğini söyledi.Mercedes e niye yazmadıklarını sorunca tekrar şark hizmetine gitmek istemediğini açıkça söyledi.Üstüne bir de megafonu alıp bana anos ediyor '' 45 US 654'' derhal arabayı bulunduğu yerden kaldır yoksa çektireğim !!! '' :eek: :confused: :mad:

bence ceza yazılması normal ama tek size yazmaları anormal

murat abi al bi bmw kurtul walla:kop: :yahoo:

Geri