Allah'tan reva mı bu ?!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
160 la radara girdim Antalya Havalimanı yolunda hiçbir şey olmadı kontrol noktasından efendi efendi geçtim....

mdellal siz de manisalısınız bu arada bende hergün gidip geliyorum manisa izmir arası. Yeni bir beyaz megane almışlar sürekli viraj döndükten sonra pusuya yatıyor radar, virajdan sonra tak diye karşında bi anda... Çok sık kontrol ediyorlar artık hergün duruyor o megane. Aklınızda bulunsun :good:

Ceza için geçmiş olsun rakamlar yüksek baya
Sağol ama çevredeki yollardaki radar noktalarının hepsini biliyorum nerdeyse;fakat yabancısı olduğun yollarda çok dikkatli olmak gerekiyor,yollar sürprizlerle dolu ... :)

geçmiş olsun abii!geçen benide çevirdiler radar felan deildii şehir içinde trafik kontrol polisin konuşmaları görcenn tam artist!bi gün önce kurtlar vadisi vardı zannedersem etkisinde kalmış:) neyse abii adam çekkk kenara çekkk!yürüü yüüürüü!yürüsenee!gibi sözler sarf ediyoo hemde baya bii ssert bii dille!bende uyuzluğuna yürümedim ufaktan tartıştıkk sonunda baktım mevzu uzuyoo ulan dedim şimdi dertsiz başıma dert almıyım!ufaktan yürüdümm!diyeceğim oo kii ben corsanın içinde yağlı iş elbiselerimle(oto tamircisiyim) deilde siyah camlı siyah bii mercedesin içinde siyah takım elbiseyle o çevirmeye girseydim aynı şekilde hitap edemezdii!!!:mad::mad::mad: oo an çok sinirlendim çünkü oo polis olacak adamın oo şekilde konuşmaya hakkı yok!sanki suç işlemişim sanki adam öldürmüşüm gibi muamele yapıyoo!eşş kaza trafikte kaza yapmış olsam suçlu konumda olsam bu polis beni öldürürdü heralde!

Geri