Allah'tan reva mı bu ?!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
murat abi takma kafana cana gelmesin her işte bir hayır vardır..

murat hocam çok geçmiş olsun. radara girdin mi kurtuluş yok malesef ceza yı erken yatırırsan en azından %25 indirimli ödersin. tekrardan geçmiş olsun

gecen yıl babamla giderken radar a yakalandık 105 le gidioz die ceza yedik

Elin oğlu +200 lerde gidiyo onlara bişey yok ama sen 105 gidiyosun diye ceza yersin ... :( :confused: :mad:

Polis in Bmw Mercedes leri görmezden geldiği sadece şehir efsanesidir , ( yani palavra)
sizin yakalanmanız ise şansızlıktır başka bir şey değil , konu ile ilgili olarak 7-8 ay önce başımıza gelen olayı anlatayım , bir Kamu kuruluşuna hizmetine verdiğimiz audi 6A Quatro ( kiralık ) aynı kamu kuruluşunun önünde özel şöförünün ve güvenlik memurlarının gözleri önünde her türlü direnmesine ve tehdine rağmen trafik ekiplerince durulmaz yerde durduğu gerekçesi ile çekici vasıtası ile otoparka çekildi. ( durulmaz denen yeri halen kullanmaktayız.) bundan ayrı olarakta diğer merkezimizin önündeki lüks araçlarada hergün ceza kesilmekte park yasağı yüzünden ( söz konusu araç sahipleri korkunç torpil sahibidir diyorum. )

mdellal siz de manisalısınız bu arada bende hergün gidip geliyorum manisa izmir arası. Yeni bir beyaz megane almışlar sürekli viraj döndükten sonra pusuya yatıyor radar, virajdan sonra tak diye karşında bi anda... Çok sık kontrol ediyorlar artık hergün duruyor o megane. Aklınızda bulunsun :good:

Ceza için geçmiş olsun rakamlar yüksek baya

Geçmiş olsun abi az parada değil yani...Bende izmitte 1 ay arayla 2 radar cezası yedim..Opelinden mercedesine araç gözetmeksizin yedik cezaları bir güzel...Ama heryerde böyle olmayabilir 10 parmağın 10'uda bir değil malesef...

geçmiş olsun hocam
sende bayaa hızlıymışsın :)

geçmiş olsun hocam
sende bayaa hızlıymışsın :)

Yok ya birinde bitane c3 le yarışıyodum gölcük yolunda 167 ile radara girdim itiraz bile etmedim utandım :) Diğeri kendi halimde gidiyodum nasıl oldu anlamadım bile

Geri