Allah'tan reva mı bu ?!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun abi..hayıra yoralım biz boşver..

Hocam çok geçmiş olsun.

Kanun varsa herkese uygulansın madem o zaman gıkım çıkmaz lafa gelince yasalar önünde eşitlikten bahsediliyor ... :( :confused: :mad:
hocam geçmiş olsun.maalesef eşitlik yok.

3 yıl önce Isparta-Muğla arası tavası geçtikten sonra virajı dönmeden önce eğer viraj sonu radar varsa adamlar dikkat edilirse görülebilcek yere radar yazısı koyuyorlardı. Şimdi ise koymuyorlar. Geçtiğimiz eylül bende 132 ile girdim radara 206ytl yazıp verdiler elimize hemen ödedik 156lira verdik.

napalım opelci olmak böle bişey çekemiyorlar bizi :D

frene basmasaydınız abi keşke , onlar görmüşdür frenlediğinizi. bundan sebebiyetle diş geçirebileceklerini anlamıslardır. köpekden korkduğunu belli etmiceksin derler ya . (bu arada alıntı yapıp polise köpekmi diyosun diyen olmasın.gerçi kültür seviyesi yüksek bi forum burası ama,yinede olabilir heyecanlı arkadaslar ben yaziim)

Abi geçmiş olsun özellikle balıkesirin trafik polisleri o konularda çok titizler bana 94 km hızla zeca yazmıştılar.

Geçmiş olsun radara girdinmi kurtuluş yok. Tamamen %100 demeyelimde belki binde bir diyelim. Üzülmemek elde değil.Genel de tuzak yerleri belli şehir girişleri ,solamaların yasak olduğu yerler, meskün mahalde hız sınılamalarının kısıtlandığı mekanlar.Oto yollarda gişelere 8 ila 10 km de yaklaşım yerleri . Buralarda uzaktan kontrol ile kameralar işi hallediyor.
Gönül bir dost ister kahve bahane şarkısında olduğu gibi
insan teslli arıyor.90 km re limitile 99 olsun zaten daha basmadan 120 ulaşıyorsun. Kafamızda takıntı tuzak yerleri olmalı :( :mad:

geçmiş olsun murat abi artık basma sende bizim gibi tıntın git

Geri