Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi korna çalmayı sevmem geçen bir ara sokakta giderken vites birde anca gidiyiom.yolun ortasında iki yaya kadın benim önümde yol alıyorlar arabanın sesini duyarlar çekilirler diye korna kullanmadım. kadının biri diğerine diyorki
kaldırıma çıkalım arkada araç var öteki ise biraz yavaş gitsin diyor. buyrun burdan yakın yolun ortasındaki yayanın lafı bu daha ne diyelim.
allah korusun tabıkı kımsenın basına gelmesın ama türkiyedeki ceza sistemi yayanın hatasını görmez ne olursa arabayı kullanan adama olur unutmayın direk içerde bulursunuz kendini bide adam olürse akrabalarıyla kan davasıyla ugrasırsınız.. kan parası olayıda cabası
herseyı bos ver boyle bır olaydan yasayacanak vicdan azabı adamı öldürür zaten ..
herkese kazasız belasız günler dileğiyle....
arkadaşlar hepimiz suçluyuz bu konuda hızım cadde geniş oldu mu 100kmye çıkıyor o hızla durman yada kaçman pek kolay değil şehir içinde yayalarsa ana caddeden geçerim şu aradan diyip atlıyor.çorluda ben de bi kadına çarpıodum zor kurtardım arkasını fln kaydırdım da öle zor kaçırdım aracı kadına çarpmak yerine siliwri yoluna girişte ana cadde şehirlerarası yolda 80le gderken minibüsün önünden karşı tarafa dooru koştu sağa kaçayım kurtarırım derken geri geri koştu bu sefer ters hareket yapınca araç iki teker üstünde kaldı zor kurtardım..(hepimizde suç war)