akü sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaparsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaparsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımla dün gitiğim yerden geri dönecekken kontağı çevirdim çalışmadı.etraftan yardım isteyerek aracı ittirdim ve çalıştı.eve gelince tekrar kontağa bastım araç çalıştı.sabah bi daha bakayım dedim bu sefer yine çalışmadı.gösterge lambaları yanıyor.ama marş motoru çevirmiyor.aracı çok kullanmıyorum haftada bir kaç kez oda 3-5 km.havalar bu sıralar soğudu acaba akü bittimi. eğer sorun aküdeyse hangi markayı ve kaç amper tavsiye edersiniz.aracım 2000 model astra 1.6

Son düzenleme:
aracın orjinali 55 amper 60 amper veya 72 amperde alabilirsiniz .ben delphi derim

10 gün önce bende aynı şeyleri yaşadım. 72 amper mutlu akü aldım sorun çozüldü :) fiyatı 175 tl

sağolun arkadaşlar umarım sorun aküdendir başka bir yerden değildir.amperin yüksek olması araca zarar verirmi örneğin 72 amper yüksek değilmi

arabada set yoksa 72 ye gerek yok ama akuyu kaliteli bir aku alin lutfen

ecofix diye bi marka duydum bugün, 60 amp. eskisini verince 90 tl dediler,diğer bütün aküler gibi 2 yıl garantisi var bunun da, deneyen var mı acaba bu aküyü??

Kesinlikle tavsiye ederim

Ben üç yıldır yuasa kullanıyorum çok memnunum peş peşe 2-3 kere ön ısıtma yapmama rağmen nazlanmadan çeviriyor

66A akülerden de kullanabilirsiniz.

Geri