Akaryakıta yine zam!!!

bu kultur zammı sadce ıstanbulamı uygulanıyor yoksa tum turkıye genelınemı eger oyle ıse kultur kentı dıye yapılan bu zam 3 yıl sonra tekrar ıner dıye bekleesın kımse mılletı kandırmasınlar barı ne oldu 17 agustos depremı ıcın gecıcı surelıgıne cıkan zamlar ne oluysa kalıcı oldular cep tel. yuzde 50 ye yakın vergı halen alınıyo bu zammında sonu aynı ısın dıger yanı eee kultur kentı oldu pekı benım cebıme gıren parada sosyal yasantımdakı farklılık ne olacak gelır sevıyemmı artacak,dahamı ferah yasayacagız,borclarımızmı bıtecek sadece avrupalının yada bırkac ulkenın aferım lafını duymak ıcın neden para vereyım,ya zoruma gıdıyo bole abuk sabuk seylere cebımızdekı parayı zorla gasp edercesıne harac alarak yapmları ıteyen varsa bole bıseyı her super markette koysunlar bır yardım kutusu ısteyen yapsın,basımız gogemı erecek tovbe tovbe allah sabır versın bızlere

urfaya taşınıyom :)

herkesi urfaya bekliyorum :) bugün suriye benzini aldım. çekişte hiç bir değişiklik olmadı. :)

benzine zam=herşeye zam demek oluyor.....ben inanamıyorum bu zamlara..babam bir milletvekiliyle görüşmüştü...neden zamlar daha çok belli başlı (benzin vs.) ihtiyaçlara yapılıyor diye sormuş. Milletvekili bu zamları ve vergi artışlarının bir çoğunu biz meclis olarak belirlemiyoruz yaptırım yabancı ülkelerden ve imf den geliyor demiş...Ülkem ne yazıkki başkaları tarafından yürütülür olmuş:(

Motorinin litre fiyatı 3 YTL'yi geçti

Akaryakıt ürünlerinden motorinin litre fiyatı yarından geçerli olmak üzere 6 YKr arttı.

Motorinin litre fiyatı Ankara'da BP bayilerinde 2,97 YTL'den 3,03 YTL'ye, Opet'te 2,95 YTL'den 3,01 YTL'ye çıktı.

İstanbul'un Avrupa yakasında ise motorinin litre fiyatı BP ve Opet bayilerinde 2,94 YTL'den 3 YTL'ye yükseldi.
İzmir'de de BP ve Opet bayilerinde 2,93 olan motorinin litre fiyatı 2,99 YTL oldu. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve ürün çeşitlerine göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
http://www.skyturk.tv/news.jsp?newsId=71764&c=2

yaw kokar yakıtta zamlandı lpg ankara 1.720 opetlerde batıkentte ise bi istasyonda 1.650 : (

En pahalı benzin sanırım Turkiyede tabii bu demek oluyor ki petrol ürünlerine de zam demek....
lastik,plastik,elastik hadeeee jimlastic :)

pff can sıkıcı bir durum... bu zamların sebebi dolaylı vergi... aynı türktelekomun yaptığı gibi... off off hiçbişeyimiz kalmayacak yakında köprüler viyadüklerde gider... Allah sonumuz hayrı etsin arkadşlar... bu hükümet böyle giderse valla bilmiyorum zam zam zam artık millet sefiller oynayacak....lüx denen bişiy kalmayacak fakirler daha fakir zenginler daha zengin olacak nasıl olur bu iş ya off off...

bizde alıyorduk burada baskın yaptılar kaçak benzin istasyonlarına

Kullandırtmıyorlar artık.

Urfaya da yakında baskınlar başlar alabildiğin kadar al

neydi o eski günler 2 ytl idi ne güsel alıyoduk paşa paşa biniyorduk. artık pompadan alacaz ne yapalım:confused: :confused: :sorry: :sorry:

Geri