Bayram vatandaşa değil ki , yandaşa bayram ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman susun ülkede istikrar var!!!
neden hep vatandaş arkadaş?
devletin herşeyi özelleştirildi. geliri kalmadı. bunun acısını vergilerle çıkarıyorlar. dünyada en çok vergi veren vatandaş bizim vatandaşımız. güney doğuda herkes kaçak akaryakıt kullanıyor. kaçak elektrik kullanıyor. bizde onların ödemediği paraları ödüyoruz.
Yazdıklarına katılıyorum Barış. tekrar okuyup düşününce ayrışmaya hep bu dilimizin neden olduğunun farkına vardım. bundan dolayı herkesten özür dilerim. özellikle yazdığım mesajı da silmeyeceğim. hatamın farkına vardığımı hatırlamak için. ben seneler önce bir arkadaşımı ziyarete Mardine gitmiştim. orda muhabbet arasında anlatıldı. '' sıkıysa gelip saat okusunlar'' gibi cümleler kullanıldı. o gün bugün ben o bölgenin öyle olduğuna inandım. ama dediğin gibi bu ülkede ne yazık ki en büyük kaçağı soygunu zenginlerin büyük fabrikaları yapıyor. benim babamda istanbul da tekstilci. yaklaşık 150 personel çalıştırıyor. herşey den önce Allah korkusu olan biri olduğu için her şeyini düzenli ve kurallara uygun yapmaya çalışır. bana da dediği hep bir şey vardır '' SEN DOĞRU OLURSAN YOLUNDA DOĞRU OLUR'' ben bu nasihatı duya duya büyüdüğüm için yapılan kaçakçılıklar hak yemeler benim kanıma dokunuyor ve kinleniyorum. o yüzden de farkına varmadan ayrımcılığın içine dahil olmuş oluyorum. sana çok ama çok teşekkür ederim.
'''Bu tarz hedef alan paylasimlar kimseye bir sey kazandirmaz. Aksine yalan yanlis bilgilerle ayrismayi koruklemis oluruz. Iftiranin bir insana ya da bolgeye atilmis olmasi onun kotu bir sey oldugu gercegini degistirmez.'''
bu cümlenle bazı şeylerin farkına vardım. bende aslen tatvanlıyım ve inanırmısın durup düşününce orda yaşayan benim uzun zamandır görmediğim akrabalarım çok iyi insanlar. onlar okadar iyilerki, tatvanda kötü insan yokmuş gibi gelir bana herzaman.