akaryakıt zammına tepkimizi gösterelim

anıl_ilhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar, bilindiği üzere dünyanın en pahalı akaryakıtı bizim ülkemizde kullanılmakta ve bu da yetmiyormuş gibi zam üstüne zam vergi üstüne vergi eklenmekte.. her aklı selim insanın bildiği tüm dünya petrol rezervlerinin ortasında bulunan yurdumuz,en büyük petrol boru hatlarını dış ülkelere taşıyan yine biz iken bu saçma zam ve vergi gidişine dur demenin artık zamanı gelmedi mi?

bu konuya istinaden sabah alem fm'de curcuna programındaki aktiviteyi söylemeden geçemeyeceğim bu na star televizyonu Mesut Yar da destek veriyor ve bu desteğin büyümesi için herbir birey bu işin altına imzasını atmalı nasıl mı;

her sabah saat 07:45 itibari ile 1 dakika boyunca kornaya basak ya da 4'lü flaşörlerimizi açık tutarak bu protestoya katkıda bulunabiliyoruz .Çevremizide bu pretostadan haber etmek bizlerin vatandaşlık görevidir lütfen her sabah bir dakikamızı bu iş için ayıralım:good:

sabah bende her zamanki gibi nihatı dinliyodum tam sitede konu açacaktım ama benden önce davranmışsınız ben bu eylemde varım d.bakırda olmama ramen

tam destek Serkan ;)

sabah o saatte korna çalap beni rahatsız edene hiç iyi şeyler söylemem ....!

+ biz bu zamları kendimiz istedik tekrar gelip sordular zamlar yeter yok dedik yetmez devam durmak yok yola devam............!

bence 1 günlüğüne kimse yakıt almasın türkiye capında mesaj daha cabuk gider yada kornaya sabahın 5 inde milletvekillerinin evlerinin önünde yapmak lazım anca anlarlar

sabah o saatte korna çalap beni rahatsız edene hiç iyi şeyler söylemem ....!

+ biz bu zamları kendimiz istedik tekrar gelip sordular zamlar yeter yok dedik yetmez devam durmak yok yola devam............!

sizin gibide düşünenler olacaktır tabiki ama bu zamların vermiş olduğu rahatsızlık korna rahatsızlığından daha bir can sıkıcı ,şöyleki hergün bir dakika korna çalınmasını dinlemek var birde sözüm o na,2010 yılına kadar devam edecek olan kültür zammı vergisini ödemek var ki ben bu verginin torunlarımıza kadar aksetmesine şaşırmam :D ....

karar sizin saygı duyarım.

Ya Bi Ortak Nokta Bulunsun Ve Herkes Uygulasin Bunu.. Yeter Verdiğimiz Vergiler..

4lü , korna, siren, boru ne bulursam öttürecem tam destek :)

Arkdaşlar güzel söylüyorsunuzda bu kadar kişiyi bir araya getiremeyiz...
Biz toplum olarak bana kimse bulaşmasında kim ne yaparsa yapsın diyen bir milletiz...

Desteğe sonuna kadar bende varım ama bir elin parmakları kadarız fazla gitmeyiz....

Akaryakıt almayalım...
Ne yapacaksak yapalım.....

bence korna işi biraz saçma gibi..
o saatte uyuyan insanların ne suçu var ki?
tepki gösterilecekse,
1) meclise çıkarma yapılsın
2) imza toplatılsın
3 ) vs vs vs

Geri