akaryakıt zammına tepkimizi gösterelim

sadece korna değil 4''lü flaşörlerlede yapabiliyoruz önemli olan aynı saatte yapmak ;)

Bencede saat saçma.

Arkadaşlar Bunlar Ulusal Kanallarda Dile Getirilmeli.. Yoksa Bu Iş Yayilmaz..

Bütün arabalara as900 kornasıda taksak bu memlekette akaryakıtın ucuzlaması hayalden öteye gidemez..
Belki iyi bir ekonomi ve yönetim politikası ile 10-15 belkide 20 yıl içerisinde vatandaşın gelir düzeyi ve alım gücünün artırılması yönünde belli standartlara gelinirse bu yükte otomatik olarak hafifletilmiş olur..Gerçi o da bir hayal ama..

daha önce de yazı asmıstık arabalara ama bi etkisi olmadı korna calmaktan daha iyi bişiler bulmak lazım adamlar ister korna calın ister arabanızı yakın bizi ilgilendirme diyolar

Bütün arabalara as900 kornasıda taksak bu memlekette akaryakıtın ucuzlaması hayalden öteye gidemez..
Belki iyi bir ekonomi ve yönetim politikası ile 10-15 belkide 20 yıl içerisinde vatandaşın gelir düzeyi ve alım gücünün artırılması yönünde belli standartlara gelinirse bu yükte otomatik olarak hafifletilmiş olur..Gerçi o da bir hayal ama..

sende olmasan fatih ..;)

evet bu ses çıkarma görüntü ve gürültü kirliliginden öteye gideyecak olan bir eylem türü .

kredi kolaylaştırıp sürdüle arabaları piyasaya hem ötv den parayı buldular hem benzinden yetmedi istanbulda yaşayanlar için + bi zam getiriliyor ve ben buna :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: diyorum DURMAK YOK YOLA DEVAM...:good:

nihat bunu senelerden beri yaptırıyor bıkmadı usanmadı ben sabah programını dinleyemiyodum ne zamandar beri arkadaşlar sabah araba kullananlar çekinmeyin basın kornaya nihatı dinlerken biri başlayınca herkes peşinden geliyor

bence korna işi biraz saçma gibi..
o saatte uyuyan insanların ne suçu var ki?
tepki gösterilecekse,
1) meclise çıkarma yapılsın
2) imza toplatılsın
3 ) vs vs vs
Bencede iyi fikir

nihatın halide içler acısı arkadaşlar 2.5 mondeo V6 kullanıyor:) bir ara bakımlarını biz yapıyorduk.
bence ne yaparsak yapalım bu ülkede akaryakıt ucuzlamaz bu bir hayal
ama her türlü protestoya hazırım ne gerekiyorsa yaparım. Arkadaşlarımdan birkaçı aracına ''Bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor, kusura bakmayın hızlı gidemem max. hız:90 km'' yazmışlardı. Otobanda dahi orta şeritten 90 km hız ile seyrediyorlardı:)

Geri