akaryakıt zammına tepkimizi gösterelim

''Bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor, kusura bakmayın hızlı gidemem max. hız:90 km''

bunun altına opelim.net ekleyelim ;)

Irak petrolünde Türkiye yok!

Irak, tüm dünyanın nefesini tutarak dört gözle beklediği petrol ve doğalgaz arayacak uluslararası şirketleri belirledi. 35 şirket arasında TPAO ve alt şirketi TPIC'ın olmaması Ankara'da şok etkisi yarattı..

Alıntı: Sabah Gazetesi

Türkiyenin bölgedeki durumu !!

konuyu okurke birden tarihi kontrol ettim.Nihat gecen senede bu kampayayı yapmıştı, 6-7 ay camda yazı ile dolaştım, sonra eylem kayboldu gitti...Yeniden başalnıyorsa katılırım, ama maksat destek olmak.sonuc verir mi? hiç sanmıyorum..... :(

sabah o saatte korna çalap beni rahatsız edene hiç iyi şeyler söylemem ....!

+ biz bu zamları kendimiz istedik tekrar gelip sordular zamlar yeter yok dedik yetmez devam durmak yok yola devam............!

Tamamen katılıyorum. Kaş yapayım derken göz çıkarmak denir buna. Birilerinin hakkına tecavüz ederek hak aranmaz.
Evet pretesto edilmeli fakat başka bir yöntemle.

tamamda zaten korna çalmanın mantığı orda korna sesine belki uyanırsınız diye :) bide ara sokakta hastahane yakınında olmaz tabi ana yolda giderken wurun gözüne gözüne kornanın e5 te kimseyi rahatsız etmez bilakis bir dürtme olur uykudan uyandırır

korna çalınca kimse bişe kaybetmez ama 1 gün kimse akaryakıt almasa kayıp işlem hacmini siz düşünün.

o programda yapılan muhabbetleri pek sevmiyorum korna çalarak vs ile protestonunda pek fazla akılcı ve gerçekçi bir fikir olduğunu düşünmüyorum..fakat bugün sabah yine aynı programda denk geldim duydum araçları kullanmak yerine toplu taşıma araçlarını kullanıp yakıt almamak daha etkili bir protesto olur..tabi bunu sadece burdaki sen ben değil böyle bir protestoyu ortaya çıkarıpta v6 motorlu araçlara binen kişilerinde destek vermesi gerekli..

korna çalınca kimse bişe kaybetmez ama 1 gün kimse akaryakıt almasa kayıp işlem hacmini siz düşünün.

Bencede akaryakıt almamak yada toplu taşımaya yönelmek daha mantıklı..Yani benzini protesto ederken benzinli arabayla gezip bide kornaya basmak garip geliyo :)

Allah sonumuzu hayıretsin ... valla bu gidişle abidik kubidik zamlar ve vergiler daha çıkar zam üstüne zam ...geleceğin gençleri yani biz yandık valla artık arabalarada doya doya binip gezemeyeceğiz ...umarım konu siyasete girmez ...saygılar....

Kurşunsuz benzin fiyatı arttı
Ankara (aa)- Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 8-9 YKr arttı. Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de BP, Petrol Ofisi ve Shell'de 95
oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, 3,35 YTL'den 3,44 YTL'ye, OPET'de ise 3,35 YTL'den 3,43 YTL'ye yükseldi.

İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında, 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, BP, Petrol Ofisi ve Shell istasyonlarında 3,36 YTL'den 3,45 YTL'ye, OPET'de ise 3,36 YTL'den 3,44 YTL'ye çıktı.

Katkılı 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatında da 8-9 YKr artış yapıldı. Katkılı 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, illere ve dağıtım firmalarına göre 3,32-3,34 YTL arasında değişiyor.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Economy&id=N143658&date=17Nisan2008

Geri