akaryakıt zammına tepkimizi gösterelim

1 gün kimse benzin almasın en mantıksılısı bu ve bunu tüm ulusal tv ler yayınlasın

buna bende katiliyorum
TV ler desteklemeli ki herkez yapsin

Tabbi TV kanallari ve petrol sirketlerine ortak olan insanlar bunu desteklemicektir ama, ortak olmayanlar en azindan destek vermeli

Birde 1 gün boyunca benzin almamak, ertesi gün veya 1 gün evel normalden fazla benzin almamak gerekir. yani yarin almicam bu aksamdan depoyu fulliyeyim dememmeli.

eger böyle bir kampanya olursa, bilin ki ben aracima 1 hafta bile binmemeyi göze alirim. ama malesef, yurdum insani, böyle bir olay olursa yine alcaktir yine alcaktir. kampanyaya katilanlarin yaptiklari fedakarlik yine kaybolcaktir. Ama yinede ben destekliyorum ve aracima binmem. ister 1 gün olsun ister 1 hafta.

yani bu zamlara dur demenin yolu sadece korna ve flasör degil. birde bu zamlardan kendine pay cikarmak isteyen insanlara da dikkat edilmeli :)

Nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa muharrem..:D Lpg,uranyum,bor,hidrojen suyla sütçü beygiriyle çalışan arabalara iç dış yıkamada %25 indirim :kop:

şaka biyana bittiğim yerde devletten çalıp evet çalıp geçinirim devlete cergimi veririm hatta vergi rekortmeni bile olurum valla.. :kop:

yaw herşey para herşey vergi madem vergiler yol su vs olarak gelecek bende gelenden alır gelmesi için tekrar devlete veririm bi çark olur döner durur :kop:

aslında boşuna ugraşıyoruz , çünkü bir seçim olunca yakınan bi dolu kimse yine de bu soytarıları sahtekarları başımıza getirecek ve bu millet yine hakettiği gibi yönetilecek.

aslında boşuna ugraşıyoruz , çünkü bir seçim olunca yakınan bi dolu kimse yine de bu soytarıları sahtekarları başımıza getirecek ve bu millet yine hakettiği gibi yönetilecek.

Alternatifsizlik işte bu..Yani varmı ben bu ülkeyi çok iyi yönetirim,kalkındırır vatandaşın gelir düzeyini avrupa standartlarına getiririm diyen..Yada biri çıkıp bunları dese kendine ne kadar inandırabilecek vatandaşı..Dikkat edin kim başa geçerse geçsin oranın havasındanmıdır suyundanmı ilk bir yıl vatandaşa bir kaç kıyak yapıyor teşekkür mahiyetinde,ama ondan sonra öyle bir dönüş oluyorki kaşıkla verdiğini vatandaştan dozer kepçesiyle alıyor..Ne iştir anlamadım..

Desteğe bende de tamamdır.
Her sabah 07.45 KORNA - DÖRTLÜ - SİREN fark etmez
Herkez bir siyah kurdele baplasın Pazartesi başlıyoruz.

o saatte yolda olmuyorum ben evin lambalarını açıp kapasam o saatte yolda olan her arkadaşın rica ediyoruz lambaları acıp kapamasını bi dur denmesi lazım ama

Az önce bi kanalda izledim tam olarak dinleyemedim ama petkim ihalesinden söz ediyolardı ve turcas firmasından bir yetkili vardı söylediklerine göre ülkede ham petrolün bilmem kaçmilyon varilinin yurtdışına gönderildiğini falan söylüyordu yapmak istedikleri ise en azından milyonlarla ifade edilen varillerin en azından 200bin kadarını türkiyede tutabilmek ve vatandaşın bundan faydalanmasını sağlamak ayrıca kendi kaynaklarımızı yeraltından çıkarmak ama ankara buna engel oluyormuş yani ben şunu anladım ankara diyorki illa biz bu petrolü insanımıza kazık fiyattan satıcaz

Son düzenleme:
İşimiz ankaraya kaldıysa vay halimize şimdiye kadar sesimizi duymadılar bundan sonrada duymazlar ancak düşündükleri tek şey türban ve türbanlı öğrenciye af hiç düşündükleri yok bu ekonomi nereye gidiyor nereye kadar alıcaz bu fazla vergileri azaltacak yerine iyice çoğaltıyoruz dedikleri hiç yok milletin maaşına 3 kuruş zam yaparlar 3000 misli ile geri alırlar

Son düzenleme:
ben doğduğumdan beri bu ülkede benzin fiyatı hep artıyor:(

memleketimiz hep kendi çıkarlarını düşündü.. halk nasıl olsa bi şekilde bi yerlerden kemeri sıktı.. bu böylede dewam edecektir.. Allah yardımcımız olsun.. ama can havliyle bi pençe atacak bu millet o güne kdr yaşasınlar saltanatlarını bakalım..

Geri