akaryakıt fiyatlarını boykot ediyoruz. 20-27 haziran arası akaryakıt almıyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben%50, %50 destekliyorum.
Kendim için eyvallah, şirket arabası için buna katılamıyorum. :(
Tüm dileğim amacına ulaşması.

Herkes birgün anlasacak organizasyon sağlam olacak o gün trafikte toplu taşıma araçlarından başka araç olmayacak ama bu da imkansız işte.

bende almıyorum dizel alıcısı olarak bakalım tepkileri ne olcak

"karınca dağa küsmüş dağın haberi olmamış" lafı konu içinde oldukça anlamlı olur.
sitede var 22000 üye 2000 i aktif..bu kadar insan arabasına kilit vursa bir hafta yakıt almasa kim farkedecek, kim bilecek yapılanın protesto olduğunu?

düşünce güzel ama imkanlar yetersiz..sadece buradakilerle olacak birşey değil.yapılacaksa zaman belirlenir.yayılabildiği kadar fazla platforma yayılır sayıca fazlalaşıp belirli şehirlerde toplanılır medya çağırılır tepkimizi duyurmak istediğimiz yere duyururuz..

ama bunlar yeterli olmayabilir..ek olarak kaçak akaryakıttan alternatif kaynaklardan bio dizel gibi:) bahsedilmeside bu yollara gidilebileceği hatırlatılması gerek.:)
hatta ticarileri halk otobüslerini esnafını çiftçinide ayartırsan ortalığı renklendirebiliriz.

haa bu arada o kalabalıkta kimin ne olduğunu bilemezsiniz.provakatörler için bulunmaz fırsat olabilir.(panzerleri basınçlı suyu biber gazını plastik mermileri burdan sonra aramıza katılacağı kesin:(

1 haftada almasak 1 ayda almasak biz akaryakaıt kullanmaya mecburuz. bence düşünmemiz gereken bunu nasıl daha ucuza maal edip dısarıya bağımlılığı azaltmaktır.
gecen hafta canakkale de yapılan biyoteknoloji sempozyumunda konya seker bioetanol üretimi anlattı. gercekten cok carpıcı rakkamlar var. ve benzinle karsılastırıldıgında 102 oktanlık benzine denk geliyo. ve cevre acısından CO2 emilsyonu cok az. ve %10 a kadar hiçbir modifikasyon yapılamdan benzine karıstırlabiliyomus. ilk duydugumda performans acısından dusundum. ancak ekonomik acıdanda yılda 40 milyon doların Türkiye de kalması anlamına geliomus.

edelimde abi 7 gün benzinliğe gitmeden kim dayanabilir ki iç güç icabı mecburen gidiyoruz :(
arkadaşlar ticari olarak çalışan araçlarınıza almayın demiyoruz.şahsi olarak kullanmayalım araçlarımızı sesimiz çıkartmadıkça sırtımızdan inmeyecekler biz ne kadar mecbursak benzin mazot almaya onlarada biz muhtaç bu konu ile ilgili mail adresinizdeki herkese mail atın lütfen sesimiz yükseltelim

petrolun varili 140-150 usd iken akaryakıtı bu fiyattan alıyorduk dediler kur bağlı petrol fiyatları dünyada yüksek ee şimdi 45-50 belki daha aşağılarda kur da geri geldi 1800 tl lerden 1500 lere fiyata bak gene aynı yeter artık diyelim

editledim

aslında yasal olarak bir yürüyüş düzenlenebilir. bazı dernekle görüşülüp konu ile ilgili bir organizasyon yapılabilir. böylece azda olsa sesimiz duyulabilir ki bu sesin az olacağını sanmıyorum. medyanında hazır bulunacağı bir miting bayaa ses getirir. ankara istanbul ve izmir 3 büyük kentimiz olarak eş zamanlı büyük bir organizasyon olabilir. sadece opelciler olarak değilde tüm araç tutkunları olarak. hüseyin abi yok mu tanıdık falan derneklerden falan?

arkadaşlar ticari olarak çalışan araçlarınıza almayın demiyoruz.şahsi olarak kullanmayalım araçlarımızı sesimiz çıkartmadıkça sırtımızdan inmeyecekler biz ne kadar mecbursak benzin mazot almaya onlarada biz muhtaç bu konu ile ilgili mail adresinizdeki herkese mail atın lütfen sesimiz yükseltelim

petrolun varili 140-150 usd iken akaryakıtı bu fiyattan alıyorduk dediler kur bağlı petrol fiyatları dünyada yüksek ee şimdi 45-50 belki daha aşağılarda kur da geri geldi 1800 tl lerden 1500 lere fiyata bak gene aynı yeter artık diyelim

abi zaten Starex çalışmazsa olmaz da astrayla da mecburen sağa sola gidiyoruz mecburende benzinliğe gidiyoruz toplu taşıma araçlarını kullanıp iş peşinde koşturalım desek bu sefer vakit yemiyo yani bir nevi mecbur kalıyoruz bu benzin fiyatlarından bende hiç hoşnut değilim yoksa.dünyada varil fiyatı artıyo bizim kurnaz petrolcülerimiz hemen fiyatlara giydirme yapıyolar sözde hiç stok tuttukları yok varil fiyatlarında düşme oluyo petrolcülerimizden ses seda yok 2 hafta 3 hafta geçiyo bi bakıyosunuz 2 kuruş 3 kuruş inmiş göz göre göre adam dolandırıyorlar ama yapacak bişey yok :(

Geri