akaryakit firmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CHa.AY

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
arkadaslar Full dye bi akaryakit firmasi var artik dunyamizda %12ler vs indirimler var. simdi ne firma hakkind dusunuyorsunuz yorumlari alabilirmiyim?

Ben kalitenin diger firmalarla ayni oldugunu dusunuyorum ve turk firmasi. Sanirim kar oranini dusuk tutuyor

full dağıtımcı şirketin kendisidir benim bildiğim kadarıyla.
istediği kadar Türk olsun. benim Türk kimliği arkasına sığınanlardan çok canım yandı. daha fazla yanarsa kendime ENAYİ derim. o yüzden pahalı olsun, bildiğim, güvendiğim olsun.

bu arada ben firmadan ziyade işletme yerel olarak kimin malı ona bakarım.

İstanbulda Full'den başka bir yerden benzin mazot lpg almam. devamlı %7 indirimleri var ve hafta 1 gün marinalar hariç %12 indirimleri var. Dün yine mesaj geldi %12 indirim varmış dayımı aradım gitti mazot aldı. 1 senedir corsada full mazotu kullanıyor geçen gün bakıma girdi arabada herhangi bir sıkıntı yok... Lpg'side gayet iyi olsa gerek ne kadar taksici varsa Full'den alıyor...

babam oto tamirci biliyorsunuzdur belkide bizim sanayiye bir arac geldi lpgciyee aracın tankerinin ıcı yasına kadar sadece su vardı adamın sıkayeti ise gaz var ama arac benzine geciyor gitmiyor diyordu ben almıyorum işlk zamanlar aldım dizel corsa c vardı bilmiyorum cekişi dusuk gibi geldi bana siz bilirsiniz gercekten sanayide fullden cok sıkayet alan var kafadan dolma bilgilerle konusmayalım merak eden herhangi bir sanayiye gitsin sorsun

ya adamların sitesini açıp bir baksanıza. bırakın sanayiyi falan adamlar yakıtlarına garanti veriyorlar. shell'e meydan okudular. 1 senedir istanbulda dayımın araçlarında hem lpg'sini hem mazotunu kullanıyorum. corsayı 0 aldık arabanın bugüne kadar bütün yakıtları full'den alındı geçen hafta sanırım arkasta bakıma girdi arabada en ufak bir sıkıntı yok. ;)

Arkadaşım 115.000 liraya aldığı sıfır km passat dizele sürekli fullden akaryakıt oluyor,daha dün konuştuk,hiç bir sıkıntıyla karşılaşmamış.

bende almaya basladim normalde son 1aydir ama herseyde oldugu gibi karsit gorusler var ilk aldigimda araci ankarada shellden aldm. 450ye yakin gitti sehirler arasi sehir icinde fullden aliyorum 400u ya geciyo ya gecmiyo malum istanbul trafigi norml geldi ama?

son 5-6 depodur fullden alıyorum.
performans düşüklüğü gözlemleyemedim.zaten 90 hp otomatik araç nasıl gözlemleyelim ki:D
dolu depoyla yapılan toplam km rakamı da shellden veya opetten aldığım yakıttan aşağı değil.

Öncelikle kesinlikle belirtmek istiyorum ''FULL İSTASYONLARINDAN HİÇ AKARYAKIT ALMADIM!!!''. Yolumun üzeri olduğu için ve alışkanlık olsa gerek opet ten alıyorum.

Yazacağım şey, 5-10 gün önce yine buna benzer bir yazı okuduğumda meraktan bir kaç arkadaşla konuştuğum bir konu.

Arkadaşımda toyota avensis var, yeni kasa dizel.Motorin almış, kilometre olarak farketmedi fakat arabadan eski ford minibüsler gibi ses çıkmaya başladı.Kırmızı ışık yanana kadar depodaki motorini bitirdim, sonra opetten fulledim 10-15 km sonra ses falan kalmadı dedi.Bu tamamen ilgili arkadaşımın tecrübesi.

KEndim kullanmadığım için kimseye iyi yada kötü olarak niteleme hakkım yok.

Geri