akaryakit firmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde bir arkadasım alıyor motorin şikayetim yok diyor,birde kart vermişler eger motorla ilgili bir sıkıntı olursa onlar ilgilenecek diyordu bunun garantisini vermişler. 307 var arkadasta.

bende bir sene eski c4 e aldım. Forumda buna benzer bir iki mesajım oldu. kısaca artık almam çekiş düşüyor km az gidiyor.

km az falan gitmiyor arkadaşlar ya :) yapmayın etmeyin ya. adamlar yakıtlarına full garantisi diye garanti veriyorlar. shell opet bp bayilik sistemi ile çalısıyor. şahıslara işletme hakkı veriyorlar. full'de öyle birşey yok hepsi tek bir şahsa ait ve yakıtlarını devamlı kontrol altında tutuyorlarmış. ve full kart ile aracınız garanti altında...

Ben arabayı aldığım günden beri sürekli petrol ofisinden alıyorum.Hiç değiştirmedim.Ama bir kaç forumda Full den şikayet okumuştum.Daha az km,çekişte düşme gibi.Denemeden bilemiyeceğim.İzmir gibi bir yerde 850 -1000 arası gidiyor bir depo Petrol Ofisi.Sakin sürüşünde etkisiyle.

km az falan gitmiyor arkadaşlar ya :) yapmayın etmeyin ya. adamlar yakıtlarına full garantisi diye garanti veriyorlar. shell opet bp bayilik sistemi ile çalısıyor. şahıslara işletme hakkı veriyorlar. full'de öyle birşey yok hepsi tek bir şahsa ait ve yakıtlarını devamlı kontrol altında tutuyorlarmış. ve full kart ile aracınız garanti altında...
Bu firmanın sahibi/sahipleri bazı mali kolaylıklardan faydalanmak için mutlaka şirketleşmişlerdir, şirket olduklarına göre istasyonlar da bayiidir. Benim basından duyduğum kadarıyla bu firma nakliyeden ve kendi bayii karlarından fedakarlıkta bulunuyormuş, sektörde gereken pazar payına ulaştıktan sonra fiyatlarının ağır ağır piyasa ortalamalarına doğru yol alacağını tahmin ediyorum. Piyasaya yeni girmeye çalışan, dolayısı ile pastadan pay kapmaya çalışan bir firmanın kaliteden çok fazla ödün vereceğini pek sanmıyorum. Ben bu firmadan yakıt almadığım için de iyidir veya kötüdür diyemem. Ama "sen buradan gözün kapalı yakıt alırmısın" diye sorarsanız hiç düşünmeden "almam" derim. Zaten toplamda ayda bir depo benzin harcamıyoruz, o nedenle 3-5 TL kar edeceğim diye ağrımayan başımın ağrımasını istemem, zaten yakıt aldığım şirketin kartını kullanınca onlar da az çok bir bonus veriyorlar ;).

ne olursa olsun benzin aldığım tek yer OPET. :bir:

Geçen gaz alıyorum müdürvar bide pompacıların basında bana çay ısmarladı falan değisik bi ilgi var:)

Beyler Full'ü bilmem ama zamanında Batınaktan hem corsa'ya hem de babamın aracına motorin almıştık. Baya da indirimli saat 12:00'den sonra. Neyse, arabalar çekmedi ve çok yaktı. Ondan sonra da bir daha almadım. Ama şunu da eklemeliyim, Opet'ten aldığım akaryakıtta da ara sıra fazla yakma oluyor, her ne kadar dikkat etsem de... Keşke Türkler bu işi layıkıyla yapsalar. O zaman hep onlardan alırım. (Tüm şirketleri kastetmiyorum)

6 aydır kullanıyorum sıkıntı olmadı hem kötü mazot benzin satsa çoktan ipini çekerlerdi yanlışmıyım
az yakma çok yakma kullanıma bağlı bence ben 137 tl ile 550 km yol yaptım mesela 140 160 km hızlarda kullanarak FULL yakıt ile uzun yolda petrol ofisi kullandım 800 km 900 göremedim mesela

Zamlardan sonra bende full'e dönenlerdenim.Full garanti diye bir kartları var. Benzin alırken aracın kilometresinide giriyor pompadaki bilgisayara.Araçta fullden alınan benzinle ilgili bir sıkıntı olursa bütün masraflarda full'e ait.Arabadada çekişten düşme gibi birşey olmadı.Arkadaşımda 1.6 focus var Tdci.Onada fullden alıyoruz performansından hiç birşey kaybetmedi.

Geri