işte bu super olur bak.... adamlar resmen dalga geçiyolar ya...yaratıcılk dedin aklıma bişey geldi ama şimdi yazamam zamlar bize ile başlıyor......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte bu super olur bak.... adamlar resmen dalga geçiyolar ya...yaratıcılk dedin aklıma bişey geldi ama şimdi yazamam zamlar bize ile başlıyor......
Yok ya benim doktor tanıdıklarım var oy veren. Bu arada doktor dedim ama yanlış anlaşılmasın lütfen, ev hanımı değil manasında belirttim.
başkan dediğin cok doğru cok güzelde hep birilerinin yapmasını bekliyoruz başlasın destek verelim diye düşünüyoruz hadi ben başlatım diyenimiz nedense hiç yokDünyada bu kadar yoğun kamyon taşımacılığının olduğu başka bir ülke daha yoktur, onlar 1 hafta protesto amaçlı iş bıraksa, şehirler arası otobüs firmaları da yanı şekilde boykota gitse, taksiler, dolmuşlar, halk otobüsleri 1 hafta boykot yapsa, biz de bu boykota katılsak... Hayal gibi geliyor olabilir ama yurt dışı ile çalışanlar bilir, Fransa'da gümrük görevlileri greve gitti mi bütün ticaret duruyor, Metro'nun hayati olduğu İngiltere'de metro görevlileri greve gidip bütün ulaşımı durduruyor, istediklerini alıyor. Biz de bireysel tepkilerimizi toplumsal boyuta taşıyabilirsek biz de bir sonuca varabiliriz diye düşünüyorum.
O konuda bazı işler döndüğünü kanıtlarıyla biliyorum. Akıl hastanesindeki hastaları ve bakımevlerindeki yaşlıları otobüslere bindirip kentlerin ücra köşelerindeki okullara götürüp refakatçi eşliğinde ampüle oy bastırdılar. Bu basına da yansıdı ama kimse umursamadı nedense. Dahası da var da burası yeri değil...ya burayada yazıcam dayanamıyorum..kimle konuşsam ben vermedim diyo .peki %50 oyu benmi aldım.akp ye oy verenlerde oyunun arkasında değilmi..bu nasıl seçmen
saygılar cengizabi