ak partiden gelen cevap

simdi ona bakıyodum bende

Mesela Emlak Vergisi ve hususi araçlardaki Motorlu Taşıtlar Vergisi'yle (MTV) ilgili fazladan 1 taksit daha tahsil edilmesi düşünülüyor

yuh yaaa

yeni zamlar hayırlı olsun:) Mokia nerden biliyordun zam geliceğini_?

allah beterinden saklasın ne diyelim :D

Bi ayaklanma olacak ülke karışacak ancak o zaman birşeyler olur belki yoksa bindir milletin sırtına

simdi ona bakıyodum bende

Mesela Emlak Vergisi ve hususi araçlardaki Motorlu Taşıtlar Vergisi'yle (MTV) ilgili fazladan 1 taksit daha tahsil edilmesi düşünülüyor

yuh yaaa

türkiye tarihinde bu kadar kadrolaşan, bu kadar açığı zamla kapatmaya çalışan bir iktidar daha görmedi

tam ben yazıcaktım siz yazmışsınız etrafmızdada kimse işim olmaz allah kahretsin onları diyo ancak ortadada bir gerçek var.yada etrafmzdaki insanalrda bizim gibi.başka açıklaması yok

Hile var arkadas bu iste.. Buradan da belli ki %50lik bir kesim yok ortada..

Hersey bu Allah'tan korkmazlarin elinde, kuruyorlar tezgahlari, %50 iktidari kapiyorlar.

Ahhh ahh, cok dertliyim!

Neyse burada izin verilmiyordur bunlari dile getirmek belki de.. Oyle ise maruz gorun bir seferlik artik..

Saygilar.

hepsi üç kağıtçı başka birşey değilki

Yandaşlarına Bedava kömür bedava erzak dağıt hatta beyaz eşya hediye çeki dağıt sonra bütcede açık var olur tabi tayyip efendi cebinden mi karşılayacak bu açığı cumhuriyet tarihinin en büyük bütçe açıgı ve işsizlik oranının nedeni ben değilim ki ben ödeyim vergilerle elinde ne varsa sattı devletin vergiden başka gelir kalemi kalmadı hakkımı helal etmiyorum .
Bundan önceki dönemde ve bu dönemin başında zaten zam ve vergi artışı yapılmamasının nedeni buydu. Adamlar devletin elinde iş yapıp kar getiren ne kadar kurum varsa yabancılara sattılar ve açıkları buralardan karşıladılar. Ama şimdi devletin geliri de azaldı bu kurumlar gidince, eee satacak bir şey de kalmadı, ne yapacaklardı? bindir vatandaşın sırtına. Ha ne olur, seçimlerden önce yine varoşlarda kömür dağıtılır, suyu olmayan köye çamaşır makinesi gönderilir ve başa gelirler. Bu makinelerin kömürlerin paralarını da bizler paşalar gibi öderiz. Neden çünkü biz bu ülkenin çalışan üreten vergi veren ama aynı zamanda düşünen insanlarıyız. Neden herkes aynı fikirde sizce? Çünkü bizler düşünüp bu forumda bunları yazıyoruz, karşı çıkıp tepkimizi gösteriyoruz ama o kömürleri evinde yakanların arabaları yok, internetle işleri yok ve bu forumdan haberdar değiller. Belirli TV kanalarrını izleyip beyinlerini ve bütün düşüncelerini bir ideolojiye bağlıyorlar, sonra da o ideolojinin kölesi oluyorlar. Bedava kömür de geldiyse, değmen keyfime! İşte bu Türkiye gerçeği.

Ha sakın anlaşılmasın ki ven acizlere muhtaçlara yardım edilmesine karşıyım. Asla, hatta tam tersi desteklerim. Ama sen susuz köye çamaşır makinesi götürürsen, hoooop derim!

Senin devlet olarak yapman gereken insanları aciz durumlarından kurtarmak. Önce insanları aciz ve yarddıma muhtaç duruma düşürüp, sonra da 2 torba kömürle oy toplamak değil!

Geri