air bag'ler hangi durumlarda aktif

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan extreme1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mahonı sen arastırmacı gazeteıcı olacak adamsın

2006 model corsa c nin kullanma klavuzundan çektim tansu ustanın dediği gibi kontak kapalı ve emniyet kemeri takılı değilse airbaglerde çalışmıyor
92277452xn4.jpg

21wz6.jpg

86387583np8.jpg

değerli arkadaşım yazıları okuduysan ben emniyet kemeri takılı olmasa bile ön hava yastıklarının açılabileceğini iddia etmiştim, yanılıyormuyum? kitaptan tarayıpta burda yayınladığınız yazıların neresinde yazıyor emniyet kemersiz hava yastığının açılmadığı. ben özellikle okudum yazıları ama göremedim, gözden kaçırmış olabilirim. Rica etsem alıntı yapıp tekrar yazarmısınız.

Son düzenleme:
resimhx7.jpg

şu kısımdan dolayı böyle bi açıklama yaptım çünkü kitabı okurken emniyet kemerleri ile alakalı olduğunu görmüştüm eğer bi yanlışım yoksa yarın 80. sayfayıda tarayıp koyacağım buraya emniyet kemerleri ile alakalı olan sayfayı atlamışım herhalde bunun dışında konuyu da açarken 2006 model corsa c nin kullanma klavuzu dedim çünkü daha önce 2000 vs 2001 model opellerde hava yastıklarının açılıp açılmamasının emniyet kemerlerine bağlı olup olmadığına dair bi bilgim yok onuda 2000 model araç kullanan bir arkadaş kullanım klavuzundan taratıpta buraya koyabilirse sevinirim

Son düzenleme:
o işaretlediğiniz emniyet kemeri yazısının anlamı : hava yastığının etkin koruma sağlaması içindir, hava yastığı açılmaz anlamında yazılmadığını sanmıyorum. ayrıca aktif emniyet kemeri konusundada bilginiz vardır sanırım, bunlarda kaza esnasında darbenin şiddetine göre kemer gericiler devreye girer. bazı arkadaşlarımız bunu hava yastığıyla ilişkilendirir oysa bu hava yastığıyla hiç ilgisi yoktur.

mahonı sen arastırmacı gazeteıcı olacak adamsın

ya tesadüf aslında bugün ablama direksiyon çalıtırıyordum o arada torpitodan kullanma klavuzunu çıkarttım şans işte bakarken bu konu aklıma geldi ordan yanii

o işaretlediğiniz emniyet kemeri yazısının anlamı : hava yastığının etkin koruma sağlaması içindir, hava yastığı açılmaz anlamında yazılmadığını sanmıyorum. ayrıca aktif emniyet kemeri konusundada bilginiz vardır sanırım, bunlarda kaza esnasında darbenin şiddetine göre kemer gericiler devreye girer. bazı arkadaşlarımız bunu hava yastığıyla ilişkilendirir oysa bu hava yastığıyla hiç ilgisi yoktur.

onu biliyorum güğüs kafesindeki basıncı minimum düzeye indirmek için aktif gergili ön emniyet kemerleri var araçlarda artık

resimhx7.jpg

şu kısımdan dolayı böyle bi açıklama yaptım çünkü kitabı okurken emniyet kemerleri ile alakalı olduğunu görmüştüm eğer bi yanlışım yoksa yarın 80. sayfayıda tarayıp koyacağım buraya emniyet kemerleri ile alakalı olan sayfayı atlamışım herhalde bunun dışında konuyu da açarken 2006 model corsa c nin kullanma klavuzu dedim çünkü daha önce 2000 vs 2001 model opellerde hava yastıklarının açılıp açılmamasının emniyet kemerlerine bağlı olup olmadığına dair bi bilgim yok onuda 2000 model araç kullanan bir arkadaş kullanım klavuzundan taratıpta buraya koyabilirse sevinirim

koymayı unuttum dediğiniz sayfa bumu acaba "80. sayfa"

x1pPHu2K6HCG6pFVlCMaFXVI-mCu5EME2YZD37ieTysCX8DH7MUITXKBudrziT1v6FdFc8OgV0E5o6hDusobNWhaYvCW1Sxba3K8a6NN3qea2Q1x9RFEzSsOg

+1907
konuyla ilgili pek bir bilgim yok ama bence de kontak kapalıyken açılmaz gibi geliyor.

kontak kapalıyken açılır diyen yokki zaten.

Bana sanki kontak açıkken açılır var demeye getirenler var gibi geldi

Geri