mahonı sen arastırmacı gazeteıcı olacak adamsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2006 model corsa c nin kullanma klavuzundan çektim tansu ustanın dediği gibi kontak kapalı ve emniyet kemeri takılı değilse airbaglerde çalışmıyor
![]()
![]()
![]()
mahonı sen arastırmacı gazeteıcı olacak adamsın
o işaretlediğiniz emniyet kemeri yazısının anlamı : hava yastığının etkin koruma sağlaması içindir, hava yastığı açılmaz anlamında yazılmadığını sanmıyorum. ayrıca aktif emniyet kemeri konusundada bilginiz vardır sanırım, bunlarda kaza esnasında darbenin şiddetine göre kemer gericiler devreye girer. bazı arkadaşlarımız bunu hava yastığıyla ilişkilendirir oysa bu hava yastığıyla hiç ilgisi yoktur.
![]()
şu kısımdan dolayı böyle bi açıklama yaptım çünkü kitabı okurken emniyet kemerleri ile alakalı olduğunu görmüştüm eğer bi yanlışım yoksa yarın 80. sayfayıda tarayıp koyacağım buraya emniyet kemerleri ile alakalı olan sayfayı atlamışım herhalde bunun dışında konuyu da açarken 2006 model corsa c nin kullanma klavuzu dedim çünkü daha önce 2000 vs 2001 model opellerde hava yastıklarının açılıp açılmamasının emniyet kemerlerine bağlı olup olmadığına dair bi bilgim yok onuda 2000 model araç kullanan bir arkadaş kullanım klavuzundan taratıpta buraya koyabilirse sevinirim
+1907Allah Kimseye Hava Yastıgı Açtırmayı Nasip Etmesin...
+1907
konuyla ilgili pek bir bilgim yok ama bence de kontak kapalıyken açılmaz gibi geliyor.