yorum yapan arkadaslar cok guzel acıklamıs benım haddime degil yorumumunuza yorum yapmak ama konuyu bir ozetleyelim..
arkadaslar interdette gordugunuzz herdey ama hersey bilgisyarınıza iniyor su anda bu sayfadaki yazıları bile okurken ha sag tus kopyala demıssınız ha dememıssınız hic bir farkı yok
googleden Ferrarı dediniz resimlere baktınız mesela... ha resmi sag tus farklı kaydet dediniz kaydettiniz ya da kaydetmediniz..
keza en buyuk kota dusmanı ise videoodur. firefoxun eklentisi ile ister bilgisyarınıza indirin ister indirmeyinn.. o da kotanızda gitmistri..
saten sizin int goruntuleyicinz onu bilgisayarınıza indirmistir bile..
onun yanı sıra bilgisyardaki virusların amacıı sizin bilgislarinizi dısarıya sizdırmak veya dısarıdan istenilen verileri almak o da kendi kendinee kota yer.. siz anlmazsinız bile..,
veya diyer bir konu da kablosuz baglanan arkadaslar icin smzım sizee eger mumkunse her gun degilse 2 3 gunde bir sifrelerinzi degistirin.. ben bile child bir yazılımcı olarak etraftaki bazı kalosuz agların siferesini kırarar int deki islerimi halledebiliryorum
SİFRELERDE KESİNLİKLE HARF RAKAM KARAKTER 3 unu de kullanın..
ornegin benım eski sifrem egmnbdr+12-21 di surekli IP yı kontrol ediyorum daha benım kendi laptopumdan baska modeme girebilen olmadıı..
KONULARI OZETLERSEKK
1 kotanın sadece DOWLOAND ile dolduguna inananlar yanılıyorr hersey kota yer
2 bilgisyarınızdaki wirusler veri alısverisi icinde oldukalrından dolayı kota yer
3 agınıza sizan her hangi biri sizin kotanızı yer..
+ konu dısı olarak wirus programı olmayan arkadaslar icin
www.antivir.com dan ucretsiz virus programını indirebilr.. ayrıca not32 kullanmak iseyenler bana ozelden ulassınlar. onlara
crack li nod32 yollayayım full surum her gun guncelleme yapabilirler
forumlarda yasasal olmayan programların paylasımı forumun kapanmasına sebep oldugunan buradan paylasmıyorum.
+ nod 32 eger bilgisyarınızda virus varsa calsımazz haberinz olsun.. formatladıktan sonra yapın
+ UYGUN FİYATA BİLGİSYAR DESTEFGİ VERİLİRR

dermisim
herkeze ii geceler..