adsl kota sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Antivirüs kullan. Antivirüssüz olmaz, internetten bi yığın spyware geliyor. Kafana göre yükle bir tane, uyduruk bir virüs yüzünden olmadık zamanda yarı yolda bırakmasın seni. Sadece programların otomatik güncelleştirmelerini kapat, istediğin zaman kendin güncelle. Her gün güncelleyen programlar var, ne indiriyorsa hergün.

Bencede... hem antivirüs programı kendini güncellerken en fazla 2 mb lık bir dosya kullanıyor buda kotanı etkilemez... Şunuda unutmayın Antivirüs programınızı güncellemezseniz virüsleri bulmaz..

yardım için: ziganaradyo@hotmail.com

ya anlamıyorum 2 gün olmus kota 366 mb ayın sonu nasıl gelecek bölee wirüs taraması yapıyorum yok kota her geçen gün artıyor 3 aydır 150 ytle fazladan ödedimmmm

sercan www.somurgen.com gir avira diye arattır kardeşim indir.kur virüs problemın min olacak ;)

tmm fatih eywallah şimdi bakıyorum ya delircem artık 800 mb olmus ne oluyo bu kotaya anlamıyorum

fatih siteye girdim programı indirdim ama keyi yok kimsede keye bi çözüm bulmamıs :(:(

İnterneti bir iki kişi kullanıyorsanız ve video çok izliyorsanız bir şey indirmeseniz de kotanız artar.Bu şartlarda sınırsız daha iyidir.

kardeş onun içinde hdbdv die bi reg dosyası var antiviri kurarken onu gosterıyorsun browseden

ya arkadaşlar lütfen yardım edin kota 1.386.513.956 daha 7 gün oldu napıyo bu bilgisayar kendi kendinee çıldırmak üzereyimmm :( :(

acil format ve modemın şifresi kesınlıkle reset

fatih kardeş eywallahta format çekmeyi bilmiyorum tanıdık bilgisayarcıda yok napcam hiç bilmiyorum yaa ne oluyo bu bilgisayaraa :(:(

Geri