Acilll 2008 cdti astra gaz yemiyor boguluyor

murat_7756

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaslar 2008 astra sedan 1.3 cdti aracimda 2.vitesden sonra boguluyor gaz yemiyor kafayi dikiyor asagiya gitmiyor yeni turbo aldim taktirdim yine ayni egr valfini temizlettim katalizorde temizlettirdim fakat yine ayni iyice bunalmis durumdayim cozum bulamiyorum kullanici arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum bugun 3 usta degistirdim yok cozum bulamiyorum yardiminizi bekliyorum
Saygilarimla

katalizörü nasıl temizlettirdiniz bilmiyorum ama partikül filtresini de kontrol ettiniz mi?

enjektörlerden yapıyor olabilir..

debimetrenin fişini çekip deneyin

Degerli arkadaşla . Oksijen sensorunu devre disi biraktim fisini cektim performans artti cekis problemi yok ariza lambasi yaniyor p4oblem yaratı . Mi bilmiyorum. Umarim sorun cikartmaz simdilik idare ediyorum bu sekilde maddi imkan olmadigi icin yaptiramiyorum su an :(

araba şu anda büyük ihtimalle zedngin karışımla çalışıyordur.

yakıt tüketimi nasıl peki?

Değerli arkadaşlar sorunu çözmüş bulunmaktayız araçtaki sorun turbo selenoid valfi patlaması olarak söylendi sağ ön tekerin önünde bir de lift e kaldırarak tampon iç kısmında bir parça soktu ufak 10 santim boyunda bu parçayı değiştirdiler sorun düzeldi şu anda performans ve yakıt durumu gayet iyi durumda parçanın fiyatı 175 lira
Fakat bin liralık masrafım oldu turboyu değiştirmek zorunda kaldım yani anlayacağınız yeni bir turbo sahipi oldum
iyi alakanız için teşekkür ederim

Geri