Açık hava filtresi:Uygulama&Tecrübeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pzeronero' Alıntı:
Evet ya, bende merak ettim.Siz uygulamayı yapın bakalım, bizde sizin tecrübelerden yararlanalım :) Bu arada Corsa cıları boyle aktif görmek ne güzel :D
Her zaman :good: :good: :good: :cool:

adsz2-1.jpg

adsz-1.jpg

kirlilik için üzgünüm.

keşke izole bantlarının siyahını kullansaydın çok sırıtıyor
o boru ordan tamponun altınamı iniyor ?
öyleyse ses motor içinden degilde tampondanmı geliyor
gibi sorular sorsam bide yıkat su matoru yaw daha saglıklı hissedersin aracı
ve yeterli hava akımı saglanabiliyormu bu şekilde

skyeye in filitreyi gördüm çok başka duruyor

evet resimler bekliyoruz devam

Tamponun Arkasina Uzatmamin Nedenİ Motordan UzaklaŞtirmakti.
Bantlara Gelİnce Motor GÖrsellİĞİnden Pek Haz Almiyo Olmam Yoksa SaĞlam Bİ DÜzenek Kurardim.
DÜŞÜk Devİrlerde Sorun YaŞamamam Ve Bunun Yaninda Performans Aliyo Olmamdan Dolayi Yerİyle İlgİlİ Sikinti Çekmedİm HenÜz.

Ses Çok YÜksek Çikiyor Ve Komple Kaputta Yankilaniyor Yanİ Tampondan GeldİĞİ Bellİ Bİle DeĞİl.

Bunun Yaninda Zaten Asil Ses Borudan GeÇerken OluŞuyo Benden Çikan Ses Anİ Gaza Basinca Gelen Buupbup EmİŞ Sesİ DeĞİl Komple Bİr Ses Zaten Hasta OlduĞum Tarafi Bu 2700 Devİrlerde BaŞliyor Yirtinmaya. Sanirim Ses KaydettİĞİmde Daha İyİ AnlaŞilacak .

Yada Zaten İstanbuldayiz Neden Bİr Organİzasyonda BuluŞup Beraber Bakmiyoruz.

Corsa_N' Alıntı:
Tamponun Arkasina Uzatmamin Nedenİ Motordan UzaklaŞtirmakti.
Bantlara Gelİnce Motor GÖrsellİĞİnden Pek Haz Almiyo Olmam Yoksa SaĞlam Bİ DÜzenek Kurardim.
DÜŞÜk Devİrlerde Sorun YaŞamamam Ve Bunun Yaninda Performans Aliyo Olmamdan Dolayi Yerİyle İlgİlİ Sikinti Çekmedİm HenÜz.

Ses Çok YÜksek Çikiyor Ve Komple Kaputta Yankilaniyor Yanİ Tampondan GeldİĞİ Bellİ Bİle DeĞİl.

Bunun Yaninda Zaten Asil Ses Borudan GeÇerken OluŞuyo Benden Çikan Ses Anİ Gaza Basinca Gelen Buupbup EmİŞ Sesİ DeĞİl Komple Bİr Ses Zaten Hasta OlduĞum Tarafi Bu 2700 Devİrlerde BaŞliyor Yirtinmaya. Sanirim Ses KaydettİĞİmde Daha İyİ AnlaŞilacak .

Yada Zaten İstanbuldayiz Neden Bİr Organİzasyonda BuluŞup Beraber Bakmiyoruz.
Senin konfigirasyonu ve kaput altını pek beğenmedim açıkçası. ;)
Amaç sadece ses değil bence,o sesi zaten filtre yokken bile veriyor motor.
Biraz yakıt tasarrufu,1 kaç beygir ve tok ve sportif bir ses olmalı amacımız.
Buluşma içinse herzaman ,heryerde :good:

Benİm Arabanin Sesİnİ Normal Arabadami Verİyor Dİnleyene Kadar Bekle Derİm Acele EtmİŞsİn :D Çikan Ses Zaten Spor.

MAKSİMUM KAÇ BEYGİR ALINABİLİYORSADA HEPSİNİ ALMIŞ DURUMDAYIM EVET GÖRSELLİK İYİ DEĞİL AMA SAĞINA SOLUNA ÇİÇEK FALAN KOYABİLİRİM BİR DAHAKİ RESİMLERDE :D:D:D

bunun yanında ses duycam diye bağırtacaksan yakıt tasarrufu bekleme çok hassas kullanman lazım hassas kullanmadada ses bekleme .

yaa pzeronero arkadaşım sen benden jant konusunda yarım istedin saana özel mesaj attım aldın mııı????????

Corsa_N , Sen bu hafta sonu kaydedip, aracın sesinide bize dinletirsin şimdi, ben merak ediyorum açıkcası :)

birde şöyle bir olay var açık hava filtreyle corsa b de çıkan sesi c de alamazsınız çok zor.

arkadaşın honda civic ve başka bir arkadaşında reno eropa sına yaptık bir çalışma sinek vızıltısı olayları...

SERKAN_61' Alıntı:
yaa pzeronero arkadaşım sen benden jant konusunda yarım istedin saana özel mesaj attım aldın mııı????????

Aldım Serkan da, biliyorsun şu CDTI nin kaza işi bizi bayagı bir yıprattı,dolayısı ile jant işini biraz erteledim, çok sagol ilgine.Zaten jant konusu için ayrı bir topic açıp tum gorus,bilgi ve tecrübeleri toparlamayı istiyorum.

Geri