Açık hava filtresi:Uygulama&Tecrübeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
skyeye' Alıntı:
Eğer doğru bir uygulama yapmayı başarırısan açık filtreden de iyi bir performans alabilirsin.Benim düşük devirlerde boğulma yaşamamın sebebi RC 2600 yerine RC 3250 kullanmam, yani 1 numara büyük filtre almışım o zamanlar :).Doğru, kutu içinde emiş sesi pek yok, orjinal filtrenin yerine takılıyor zaten ama performans farkı kesinlikle var.Kutu içi filtreler orjinale göre havayı daha iyi geçirdiği için performansta bir nebze artış oluyor...

İyi,hesaplı b,r uygulama ile açık hava filtresi diyorum. :good:
Bu durumda benzin tasarrufuda sağlarım diye düşünüyorum ortalama devirlerde kullanırsam.+ hoş bir ses ,+ 1hp performans :D :D :D

benim corsada açık hava filitresi varr yed marka orjinal kutunun kapağını çıkardım onun içine koydum uydu motorlanda aslında baya mesafe var o kadarda ısınacağını sanmıyorum geçen günde green marka baktım o olmadı yoksa değişecektimm1yada 2beygire sebep sanırımm 200ytl biraz fazla erman abii orjinali kullanmak uygun aslında 1.2 motorlu araç içinde o dediğin kitlerden varmıdırr?

maxweel sen ne marka alacaksın filitree

SERKAN_61' Alıntı:
maxweel sen ne marka alacaksın filitree
k&n düşünüyorum şimdilik.
pipercross,hp,simota gibi iyi markalar var,araştırma içindeyim.

bende yed marka var memnunum istersen green de bi bakk

SERKAN_61' Alıntı:
bende yed marka var memnunum istersen green de bi bakk
yed'i de biliyom.Zaten erman'ın bana önerdiğin k&n 50ytl civarı.yed de olabilir tabi.Almışken k&n daha iyi.Önemli olan uygulama elbette.Zaten 5 hp beklentimiz pek yok.Ses,1hp ve işte 1lt/100km yakıt tasarrufu ilk etapta.:)

evet bende değişecem bakalım green almayı düşünüyom ama k&n de olabilir sen nere takmayı düşünüyon orjinal kutunun yerine tak şimdilik başka yerlerde uğraşma ben resim çekiyim koyacam buraya görürsün

SERKAN_61' Alıntı:
evet bende değişecem bakalım green almayı düşünüyom ama k&n de olabilir sen nere takmayı düşünüyon orjinal kutunun yerine tak şimdilik başka yerlerde uğraşma ben resim çekiyim koyacam buraya görürsün
iyi olur resmi gönder.Bir arkadaş göndermiş zaten bu konunun başında.Direk kutudan çıkarmış takmış.Kendimiz bile yaparız fakat sonuçları gözümüzle göreceğiz o zaman.Pek önerilmeyen bir durum bu yanlız.En azından aşama aşama gideriz.:D

sakın o sensörleri by-pass edeyim demeyin..sonuç -20hp olur (:

bendede açık filtre var tek kaybım 4 de kalkabilen aracım 3. viteste çok zorlanarak kalkıyo olması ama 1. vites varken ne gerek var dime 3 e 4 de.
tamponun arkasına uzattım kn nin borusunu kullandım yalıtımlı olması iş görüyor soğuk hava aldığı kesin bunun yanında inanılmaz sesi cabası ve ben performans aldım bu uygulamadan...

Geri