Açık hava filtresi:Uygulama&Tecrübeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsa n resmi şimdi gördüm ordan nere uzattın abi sen çamurluk içine mi soktun bide senin corsan b mi video ekle ben trabzondayım nasıl geleyim buluşmanıza ancak yazın şimdilik sen güvenilir bi yerde video çek tamam mıı bekliyoruız

pzeronero' Alıntı:
Aldım Serkan da, biliyorsun şu CDTI nin kaza işi bizi bayagı bir yıprattı,dolayısı ile jant işini biraz erteledim, çok sagol ilgine.Zaten jant konusu için ayrı bir topic açıp tum gorus,bilgi ve tecrübeleri toparlamayı istiyorum.
geçmiş olsun tamam kardeşim yaa unutmuştumm geçmiş olsun tekrar sana...

Corsa_N' Alıntı:
Benİm Arabanin Sesİnİ Normal Arabadami Verİyor Dİnleyene Kadar Bekle Derİm Acele EtmİŞsİn :D Çikan Ses Zaten Spor.

MAKSİMUM KAÇ BEYGİR ALINABİLİYORSADA HEPSİNİ ALMIŞ DURUMDAYIM EVET GÖRSELLİK İYİ DEĞİL AMA SAĞINA SOLUNA ÇİÇEK FALAN KOYABİLİRİM BİR DAHAKİ RESİMLERDE :D:D:D

bunun yanında ses duycam diye bağırtacaksan yakıt tasarrufu bekleme çok hassas kullanman lazım hassas kullanmadada ses bekleme .

Beygiri ölçtünmü?
Belki çiçekleri büyütecem diye en azından sularsın çevresini,temızlenir biraz :kop:
Şaka bir yana...:)
Ses iyi diyorsun ;ok sözüm yok.Birkaç beygirde aldıysan ,en azından daha yüksek devirde vites değiştiriyorsan sorun yok demektir.Tasarruf yapmak o kadar kolay değil bu şartlarda sesi duyacağım diye.Devirsiz kullanımlarda tasarruf sağlanır,sesi de duyarsın vites değiştirmelerde...

beygiri daha ölçmedim çünkü.
araca yaza kadar allah izin verirde problem çıkmaz ise kapak taşlama manifold değişikliği headers ve chip yapılacak yani hava filtresinin 2 beygir verdiği beni pek ilgilendirmedi kendi açımdan ses yüzünde kullanıyorum şimdilik.
tekerleğim yarıldı geçen 4 tane yeni alıcam ötkilerde eski çünkü bu nedenle modifiye işleri biraz uzaycak aksilik işte.

corsa_n senin araba c mi b mi kardeş video eklemeyide unutma

SERKAN_61' Alıntı:
corsa_n senin araba c mi b mi kardeş video eklemeyide unutma

benim araba b ama video çekecek kameram yok demiki resimleride arkadaşın telefonuyla çektik ama onuda alacam o zaman videoda eklerim.

benimkisi corsa b 1.4 france 98 edition.

Corsa_N' Alıntı:
benim araba b ama video çekecek kameram yok demiki resimleride arkadaşın telefonuyla çektik ama onuda alacam o zaman videoda eklerim.

benimkisi corsa b 1.4 france 98 edition.
seninkinden daha güzel ses çıkar bizim c lere göre hem motorunda güçlü bunlar kaç beygirr video unutma bekliyoz

SERKAN_61' Alıntı:
seninkinden daha güzel ses çıkar bizim c lere göre hem motorunda güçlü bunlar kaç beygirr video unutma bekliyoz

90 beygir ama torkum normal b lerden iyi normal 90 beygirlik b lerde 125 nm tork var ama ben 90 lık düz gls ile kalktığımda 1.5 boy fark oluşuyo bu da sanırım torktan.

Corsa_N' Alıntı:
Tamponun Arkasina Uzatmamin Nedenİ Motordan UzaklaŞtirmakti.
Bantlara Gelİnce Motor GÖrsellİĞİnden Pek Haz Almiyo Olmam Yoksa SaĞlam Bİ DÜzenek Kurardim.
DÜŞÜk Devİrlerde Sorun YaŞamamam Ve Bunun Yaninda Performans Aliyo Olmamdan Dolayi Yerİyle İlgİlİ Sikinti Çekmedİm HenÜz.

Ses Çok YÜksek Çikiyor Ve Komple Kaputta Yankilaniyor Yanİ Tampondan GeldİĞİ Bellİ Bİle DeĞİl.

Bunun Yaninda Zaten Asil Ses Borudan GeÇerken OluŞuyo Benden Çikan Ses Anİ Gaza Basinca Gelen Buupbup EmİŞ Sesİ DeĞİl Komple Bİr Ses Zaten Hasta OlduĞum Tarafi Bu 2700 Devİrlerde BaŞliyor Yirtinmaya. Sanirim Ses KaydettİĞİmde Daha İyİ AnlaŞilacak .

Yada Zaten İstanbuldayiz Neden Bİr Organİzasyonda BuluŞup Beraber Bakmiyoruz.

valla bu pazar günü buluşma var atv safari etkinligi adında atv ye katılmak şart degil gelirsen tanışır bakarız kimde ne var bi düşün istersen
ama görseldede bişiyler yapman gerek filitreye ben çok merak ettim şu sesi
geçen baktım k&n ama montaj için yeterli bilgi olmadıgında vaz geçtim huyumdur satıcı kesin net bilgi veremezse almam ;)

Bu konu bayağı ilgi gördü,15 saatte 58 mesaj :good: :good:

Geri