Acemi sürücü

bethesda1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selamlar.
Aracı alalı 7 ay oluyor. 7 aydır kaputu 1 kez açtım onda da bi cacık anlamadım geri kapattım. Bunun bakımı suyu yağı yok mu? Ne yapayım ne edeyim. Neyine bakayım. Yemi suyu nasıl verilir?

Ynt: Acemi sürücü

bethesda link' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.
Aracı alalı 7 ay oluyor. 7 aydır kaputu 1 kez açtım onda da bi cacık anlamadım geri kapattım. Bunun bakımı suyu yağı yok mu? Ne yapayım ne edeyim. Neyine bakayım. Yemi suyu nasıl verilir?

Merhaba hoşgeldiniz. Aracınızın ilk bakımı 15.000 KM veya 1 Yıllık süre tamamlandığında geliyor. Yine de aracınızın suyuna ve yağına ara ara bakınız :)

mucahitduran link' Alıntı:
Merhaba hoşgeldiniz. Aracınızın ilk bakımı 15.000 KM veya 1 Yıllık süre tamamlandığında geliyor. Yine de aracınızın suyuna ve yağına ara ara bakınız :)

+1905

Ynt: Ynt: Ynt: Acemi sürücü

bethesda link' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.
Hoşgeldiniz mücahit abinin dediği gibi 1 yıl veya 15000 kmde bir bakıma götürün filitreye falan bakarlar.Zaten silecdk suyunu falan koymayı biliyorsunuzdur.Eger bilmiyorsanız kullanıcı kitabında her şey yazıyor.

Ynt:

Silecek suyuna bakın, lastik havasını kontrol edin, ne bileyim yağ çubuğunu çıkarıp bakın :)

Silecek suyu göstergede çıkıyor sıkıntı yok :) Yağa ise çubuktan bakın ama birşey pek anlamazsınız çok altta değilse sıkıntı yok. Zaten araç içi göstergeden % kaç kaldığını gösteriyor. Ara sıra teker havasına bakın sonra salın gitsin :)

Silecek suyu yol bilgisayarında çıkıyor öyle mi eksilirse? Lastik basıncı da tamam. Yağ yüzdeside araç bilgilerinde yazıyor. Thats all yani. Süper :) benimde canım sıkılıyordu yeminle. Aldık arabayı bi bakmadık sağına soluna diye

benzini bitmeden yenisini koyun yeter geri kalan herşeyi blgisayar yapıyor zaten :D

bethesda link' Alıntı:
Silecek suyu yol bilgisayarında çıkıyor öyle mi eksilirse? Lastik basıncı da tamam. Yağ yüzdeside araç bilgilerinde yazıyor. Thats all yani. Süper :) benimde canım sıkılıyordu yeminle. Aldık arabayı bi bakmadık sağına soluna diye

Aynen, that's all :)

bethesda link' Alıntı:

Yok merak etmeyin bunlar genelde yeter. Zaten araçta elektronik sorunların hepsini bilgi ekranı gösteriyor:) Onun dışında bir sorunda kolay kolay yaşamazsınız 23bini geçtim ben hiçbir sorun yok maşallah :)

Geri