ABS limi ABS sizmi???

abs nin fren mesafesiyle ilgisi yok diye biliyorum. ABS sadece ön 2 teker bir birinden farklı hızlarda dönmeye başlayınca devreye giriyor. yani arabanın kızaklamasını önlüyor. ben bu kış faydasını gördüm. bence ABS şart.

abs gerçekten fren mesafesini çok uzatıyor ama yüksek hızlarda şart bence

Zemin bozuksa araç teke gibi sekiyor absliyse ..Normalde yolu kazıya kazıya durursun ..Öyle bir öndekine vurmuşluğum var ..Hatta zıplarken ayağımı çıkartıp yeremi koysam diye düşünmüşlüğümde oldu.. :D

ben normal freni abs mantığıyla bas çek bas çek kullanıyorum sorun yok

abs demek hayat demek.
geçen virajlı yoldan düz yola devam ediyordum virajı döndüm baktım uykudan uyanmayan birisi karşıdan karşıya korna çaldım ama duymadı bende asıldım;tak tak tak tak sesler abs devreye girdi ; abs olmasaydı kesin adam 5-6 metre uçardı

Viraj gibi yerlerde ABS çok lazım. 2-3 kez başıma geldi. Birinde kavşağa yeni taş döşenmiş ve üzerinde kum seriliydi. Kavşağa dönmek için biraz hızlı girdim. Anında ABS devreye girdi. ABS olmasaydı sonumuz refüjde bitecekti :D

abs demek hayat demek neyi tartışıyoruz..

Çok uzun süre abs yi sevemedim. altımdan kayıyotmuş hissi verdi ama sonralarından alıştımki abs ben kral sürücüyüm diyene bile şart.

Abs frene alışıpta normal frenli bir araç kullandığında sanki o araçta fren yokmuşgibi bir güvensizlik oluyor.

Abs iyidir mesafeyi uzatiyor ama yinede ben çok faydasini gördüm çok yoldan çikmaktan kurtardi beni...

Geri