abs hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmyy_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şimdi denemek amaçlı frene bastığımda abs hemen devreye giriyor fakat araba çok geç duruyor ve kızaklıyor acaba lastiklerdenmi kaynaklanıyor yoksa frende bir sorunmu var. (lastikler 3 yıllık)

Kardesim abs demek araba erken durur demek degilki sistem senin tekerlerin bloke olmasin direksion kontrolünü kaybetmeyesin diye abs var...yani onun göevi teker bloke olmasin freni puls seklinde basip birakir sende manevra yapabilesin diye var..yoksa erken dursun diye degil

anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bu konularda pek bilgi sahibi değilim anormallik var diye düşünmüştüm...

ama kızaklama yapmaması lazım diye biliyorum

bilmiyorum walla kafam karıştı bi anormallikmi var banamı öyle geliyor anlamadım gitti ama ben lastiklerden şüpheleniyorum...

Kardesim abs demek araba erken durur demek degilki sistem senin tekerlerin bloke olmasin direksion kontrolünü kaybetmeyesin diye abs var...yani onun göevi teker bloke olmasin freni puls seklinde basip birakir sende manevra yapabilesin diye var..yoksa erken dursun diye degil

aynen katılıyorum, saga-sola çekmeden kızaklıyorsa bu lastikten, zeminin yaş olmasından vs. olur.

bende de aynı sorun var 2002 astra g elegance .ön iki lastiği değiştirdim.pirelli p 6000 .Yinede sanki geç duruyor.kütür kütür abs devreye giriyor.acaba balatalarda sorun olabilirmi

diskte tırnak oluşmuş olabilir

çifti 140 lira filan

Geri