__Cruze__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arabanın dizelini bende yok sanıyordum ilginç...
Olsa bende kesin almayı düşünüyorum.

Bu arabanın dizelini bende yok sanıyordum ilginç...
Olsa bende kesin almayı düşünüyorum.
almazdın:D çünkü fiyat cazip olmazdı.50 bin TL yi geçerdi ötv yüzünden.o fiyatı verince alternatifler çoğalırdı.
benzinli cruze fiyat/performans oranı yüksek olduğu için bu kadar konuşuluyor.fiyatı 42-43 bin tl olsa kimse yüzüne bakmazdı, o fiyata koreli araba mı alıır derdi ;)

Vallaha şu yazılanlar arasında bir iki arkadaş çok güzel, açıklayıcı bilgiler vermiş. En azından somut. GKSRL ve BIMMER. sağolun.
Diğer arkadaşların yorumlarına da saygım var tabi.

şimdi şöyle bi olay var. aracın fazla bir tarihi olmadığından insanlar genellikle kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorlar. bizde bu araç var şöyle söyleyebilirim;

biz aracı 5-6 ay evvel "0" km olarak aldık. lpgsiz. düz. LS plus paket olarak geçen sunroof haric full olan model. 36ooo tl verdik. araç şu anda 7ooo kmde...

1- konfor: konfor olarak ne beklediğinize bağlı. klasik opel çizgilerini takip eden sert süspansiyonlara sahip rahatsız etmeyen fakat çok da ahım şahım olmayan bir konfora sahip. daha önce incelediğimde insignia dan daha geniş gelmişti. yanılabilirim.

2- performans: aracı test etmeye benim 320ci ile gitmiştik. ondan inip cruze a binice baya bi fark vardı. alt devirlerde ve hızlanmalarda hantal olduğu söylenebilir. fakat üst devirler ve yüksek süratlerde hiç de hantal olmayan bi araç. otomatik vites konusunda bi bilgim yok.

3- tüketim: babam 60 yaşında. uzun yolda 240kr yaktığını şehir içinde 280 filan yaktığını söylüyor. çok sayılmasa gerek.

4- yol tutuş: 10 numara

5- donanım: herhalde kimse bunu kötülemez. araçta herşey mevcut.

6- işçilik: kesinlikle kötü değil. plastik kalitesi filan gayet yerinde.

problemler:

1- sürücü koltuğu içinden gelen ses. sanırım opellerin kaderi bu.

2- disklerde bi problem varmış. bütün araçlarda. servis ücretsiz değiştirdi.

3- airbag soketlerindeki bi yapısal hata nedeniyle airbag lambası yandı. bütün araçlarda bu geçerli. onu da değiştirdiler.

yukarıda yazdığım 3 sebep dışında başımızı ağrıtan bi durum oluşmadı.

Bir GM çalışanı olarak o paralara Opel tavsiye ederim fakat zevk ve ara sizin

Geri