İnsanımız yorumları sadece beni ve diğerlerinide güldürüyordur eminim.Cruze'u kullanmanız lazım hem cruze hemde astra kullanıyorum bu 2 araç farklı araçlardır.Teker teker cevaplandırayım.
1-Lpg yi kesinlikle önermiyorum ya dizel alın yada şu araçları öldürüp lpg taktırmayın.Sonrasında şöyle sorun böyle sorun oldu diye binlerce yorum dolanıyor.
2-Balatalarında sıkıntı var ki bu astra ve insignia'dada görülen bir durum.Kendi aracımdada yaşadım.
3-Araçtan ahım şahım bir performans beklemeyin.Kasa ağır ve güç yetersiz kalıyor.Otomatik hiç tavsiye etmem.Ben düz vitesini kullanıyorum.Yeni kasadaki 10 Bg artış ahım şahım birşey ifade edermi bilmiyorum.
4-Motor sesi içeri geliyor deniliyor.Farkedemediniz sanırım aracın motoru bir nevi homurdanıyor.Bana göre bu ses bilinçli olarak bu seviyede tutulmuş,ki motor sesinin içeri gelmesi benim hoşuma gidiyor.
5-Otoban yada normal yollarda seyahat ederken araç içeri ses almıyor astra'm daha çok ses alıyor.
6-Aracın özelliklerini taşıyan daha ucuz bir marka bulun onu hemen alırım.Son 2 haftada tüm markaları gezdim bazı markalar 43Bin liralık araca kararan dikiz aynası bile koymamış.Bu özellikte bir aracı başka biryerde bulamazsınız.
Konfor sıfır denmiş bana göre konforlu bir araç.Kimileri işçilik aramış.Verdiğiniz para ortada neyin derdine giriliyor anlamıyorum.Cruze'un özelliğinde astra alsam en az 10Bin lira eklerdim heralde üstüne.
Ayrıca bir bazıları araca sığmamış.Boyum 2mt annem 1.65 ve rahatça arkamdaki koltuğa sığıyor.
Sözün kısası arkadaşlar yorum yaparken mantıklı yorumlar yapın.Kimi aracı 10 dakka sürmüş kimi araca oturmuş kalkmış kimi araca ailesini oturtmuş yorumlamışlar.Buraya bu konuyu açan arkadaş özellikle kullanıcı yorumlarını merak ediyor.O yüzden yazdıklarımıza dikkat edelim.Bu tarz yorumlar yüzünden eminimki bir çok insan alıcakları araçlardan vazgeçmiştir.