__Cruze__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
124 lüğüde test ettim.Manuel olanı.Fiyatına göre muhteşem bir araba bence.Yol tutuş konusunda yeni astrayla aynı platformu kullandığı için oldukça başarılı olduğu zaten ortada.Bunun dışında ilk seride çıkan disk çizilmesi sorunu da ortadan kalkmış.Tek handikap yıllar geçtikçe aracın sağlam kalıp kalmama durumu.Bunun dışında gayet güzel araç.Şu da bir gerçek ki vectra c2 si olan birisinin cruze almasına gerek yok diyorum çünkü c2 kasa daha geniş ve elit duruyor zaten üst sınıf...

aaah ah insanımız çok garip :)

30 liraya aldığı araba da her şeyin en iyisi olsun diye uğraşır :)

konfor ararsan, mercedes;

performans istersen, bmw;

tasarruf istersen, renault;

kalite istersen, amerikan alacaksın.

verdiğin zaten o donanımdaki araca göre çok makul bi fiyat. daha ne istiyorsunuz anlamadım?

Vallaha şu yazılanlar arasında bir iki arkadaş çok güzel, açıklayıcı bilgiler vermiş. En azından somut. GKSRL ve BIMMER. sağolun.
Diğer arkadaşların yorumlarına da saygım var tabi.

İnsanımız yorumları sadece beni ve diğerlerinide güldürüyordur eminim.Cruze'u kullanmanız lazım hem cruze hemde astra kullanıyorum bu 2 araç farklı araçlardır.Teker teker cevaplandırayım.
1-Lpg yi kesinlikle önermiyorum ya dizel alın yada şu araçları öldürüp lpg taktırmayın.Sonrasında şöyle sorun böyle sorun oldu diye binlerce yorum dolanıyor.

2-Balatalarında sıkıntı var ki bu astra ve insignia'dada görülen bir durum.Kendi aracımdada yaşadım.

3-Araçtan ahım şahım bir performans beklemeyin.Kasa ağır ve güç yetersiz kalıyor.Otomatik hiç tavsiye etmem.Ben düz vitesini kullanıyorum.Yeni kasadaki 10 Bg artış ahım şahım birşey ifade edermi bilmiyorum.

4-Motor sesi içeri geliyor deniliyor.Farkedemediniz sanırım aracın motoru bir nevi homurdanıyor.Bana göre bu ses bilinçli olarak bu seviyede tutulmuş,ki motor sesinin içeri gelmesi benim hoşuma gidiyor.

5-Otoban yada normal yollarda seyahat ederken araç içeri ses almıyor astra'm daha çok ses alıyor.

6-Aracın özelliklerini taşıyan daha ucuz bir marka bulun onu hemen alırım.Son 2 haftada tüm markaları gezdim bazı markalar 43Bin liralık araca kararan dikiz aynası bile koymamış.Bu özellikte bir aracı başka biryerde bulamazsınız.

Konfor sıfır denmiş bana göre konforlu bir araç.Kimileri işçilik aramış.Verdiğiniz para ortada neyin derdine giriliyor anlamıyorum.Cruze'un özelliğinde astra alsam en az 10Bin lira eklerdim heralde üstüne.

Ayrıca bir bazıları araca sığmamış.Boyum 2mt annem 1.65 ve rahatça arkamdaki koltuğa sığıyor.

Sözün kısası arkadaşlar yorum yaparken mantıklı yorumlar yapın.Kimi aracı 10 dakka sürmüş kimi araca oturmuş kalkmış kimi araca ailesini oturtmuş yorumlamışlar.Buraya bu konuyu açan arkadaş özellikle kullanıcı yorumlarını merak ediyor.O yüzden yazdıklarımıza dikkat edelim.Bu tarz yorumlar yüzünden eminimki bir çok insan alıcakları araçlardan vazgeçmiştir.

olay budur.

İnsanımız yorumları sadece beni ve diğerlerinide güldürüyordur eminim.Cruze'u kullanmanız lazım hem cruze hemde astra kullanıyorum bu 2 araç farklı araçlardır.Teker teker cevaplandırayım.
1-Lpg yi kesinlikle önermiyorum ya dizel alın yada şu araçları öldürüp lpg taktırmayın.Sonrasında şöyle sorun böyle sorun oldu diye binlerce yorum dolanıyor.

2-Balatalarında sıkıntı var ki bu astra ve insignia'dada görülen bir durum.Kendi aracımdada yaşadım.

3-Araçtan ahım şahım bir performans beklemeyin.Kasa ağır ve güç yetersiz kalıyor.Otomatik hiç tavsiye etmem.Ben düz vitesini kullanıyorum.Yeni kasadaki 10 Bg artış ahım şahım birşey ifade edermi bilmiyorum.

4-Motor sesi içeri geliyor deniliyor.Farkedemediniz sanırım aracın motoru bir nevi homurdanıyor.Bana göre bu ses bilinçli olarak bu seviyede tutulmuş,ki motor sesinin içeri gelmesi benim hoşuma gidiyor.

5-Otoban yada normal yollarda seyahat ederken araç içeri ses almıyor astra'm daha çok ses alıyor.

6-Aracın özelliklerini taşıyan daha ucuz bir marka bulun onu hemen alırım.Son 2 haftada tüm markaları gezdim bazı markalar 43Bin liralık araca kararan dikiz aynası bile koymamış.Bu özellikte bir aracı başka biryerde bulamazsınız.

Konfor sıfır denmiş bana göre konforlu bir araç.Kimileri işçilik aramış.Verdiğiniz para ortada neyin derdine giriliyor anlamıyorum.Cruze'un özelliğinde astra alsam en az 10Bin lira eklerdim heralde üstüne.

Ayrıca bir bazıları araca sığmamış.Boyum 2mt annem 1.65 ve rahatça arkamdaki koltuğa sığıyor.

Sözün kısası arkadaşlar yorum yaparken mantıklı yorumlar yapın.Kimi aracı 10 dakka sürmüş kimi araca oturmuş kalkmış kimi araca ailesini oturtmuş yorumlamışlar.Buraya bu konuyu açan arkadaş özellikle kullanıcı yorumlarını merak ediyor.O yüzden yazdıklarımıza dikkat edelim.Bu tarz yorumlar yüzünden eminimki bir çok insan alıcakları araçlardan vazgeçmiştir.
LPG ile görüşlerin dışındakilere katılıyorum. Şuanda sende dahil insanların dizele yönlenmesinin tek nedeni ekonomidir. Bu araç 10 litreden aşağı benzin yakmayacağı için kullanıcısını çok üzecektir. İyi bir lpg kiti ve işçilikle gayet güzel olur.

O zaman ilgili arkadaşlar benim yorumumu siliversin lütfen...
Araba beğeni ile alınır, ben şahsen beğenmedim ve almadım. Kendimce de yorumumu yaptım. Herkes yorumda bulunuyor, bu artı yönde de oluyor, eksi yönde de oluyor, bu kadar basit... Gülünecek bir durum göremedim ama, insan gülmek isterse herşeye gülebilir tabii ki.

Dizeli olsa Astra'yı satıp Cruze alıcaz ama yok..

ya bu lpg işi kafamızı kurcalıyor 3 yıl garanti ya da 100000 km garantisi veriyorlar garanti bitinceye kadar lpg takılmazsa ocağımıza incir ağacı diker :D arabanında üstünden inmediğimizide düşünürsek :) safranboluya döndüm 1 hafta sonra falan tekrar istanbulda olacam o zaman bayileri teker teker gezip fiyat alacam lpg takmazlarsa mecburen astraya dönecez...

bu arabanın neden dizeli yok acaba_?

var dizeli.ama 2000 cc.ötv nedeniyle bize getirilmiyor.

Geri