__Cruze__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla bizde var canavar gibi çok da memnunuz. millet neden pişmanmış anlamadım...
cruze görünüş ve hacim olarak çok başarılı.
sadece eski motorlu versiyonlar hele de otomatik vitesse çok fazla yakıyordu.bir de otomatik olanlar malsef gitmiyordu.
pişmanlıklar bu nedenle olabilir.yoksa wtcc de yarışan kasasıyla mavi renkli bir cruze o fiyata çok ilgi çekici bir araçtır.

cruze görünüş ve hacim olarak çok başarılı.
sadece eski motorlu versiyonlar hele de otomatik vitesse çok fazla yakıyordu.bir de otomatik olanlar malsef gitmiyordu.
pişmanlıklar bu nedenle olabilir.yoksa wtcc de yarışan kasasıyla mavi renkli bir cruze o fiyata çok ilgi çekici bir araçtır.

bizdeki otomatik değil manuel. o yüzden o karşılaştırmayı yapamayacağım. yeni motorla arasında 10 beygir gibi bi fark var. öyle çok aman aman bi fark olacağını sanmıyorum...

burda bı arkadaş aldı öğretmen arkadaşım..beyaz tankk gibii çok yakışıklı araba ama yakıttan çok şikayetçi çocuk..10 litre civarı yakıyormuş.

Bence sağlamlık açısından euroncap testleri son noktayı koyuyor. Onun dışında fiyatına bakınca ve standart donanıma bakarsak verilen parayı hakeder herhalde...

Fatih kasko konusunda karabük merkezde aksigorta nın şubesi var topçu sigorta sağra specialın oralarda onlar sana yardımcı olurlar orda özlem hanım var genelde kendisi durur orda benim araçta oradan kasko ve sigorta işleri yapıldı

ben kendi arabamdan sonra onu denedim diye belkide yabancı geldi ama bana hiç güven vermedi gaza birden yüklendiğin zaman fırlatmıyo kendini(otomatik vites için konuşuyorum) ayrıca önüme bişey çıksa ani bi şekilde durabilceğim hissinide alamadım bunun yanında yolu olduğu gibi hissettiriyo ve motor sesiyle akraba oluyorsunuz o paranın hakkını veremiyo kısacası.alan arkadaşlarımda keşkelerle yaşıyo artık tabi zevk meselesi.saygılar.

Son düzenleme:
Al cruze gir krize diyorum başkada birşey demiyorum ikamet ve plaka konusuna gelince gecici bir ikamet al plakayı 78 yap bir süre sonra ikametini gene geri oturduğun yere al hiçbir sorun cıkmıyor

curuze konusunda çok forumda özellikle eski motorların çok yaktığı, otomatiklerin daha çok yaktığı ve gitmediği konusunda çok yorumlar okudum.
ancak arabanın yaramaz olduğu konusunda ilk defa burada bu kadar olumsuz yorumu bir arada okuyorum ve anladığım kadarı ile bunların hiç birisi cruze sahibi yada uzun süre kullanmış kişiler değil.
dolayısı ile ben bu tür yorumları pek dikkate almam. çarpışma testlerinden en yüksek paunı almış araba, makul fiyata gırtlağına kadar donanım dolu.
şekil şemal olarak yerli yerinde, yeni motorla yakıt 100 km.de 0,5 kg. düştü ve beygir arttı, ikinci eli az çok oluşmuş bir araba.
ama işçilik detayları opele göre zayıf bu bariz belli oluyor, bu paralara tercih edilebilir.
sıfır almak yerine nette 300-500 km. de arabalar var 3-4.000 tl. aşağıya bunlardan bir tane almak daha mantıklı. biraz kullanır beklediğinizi bulamazsanız hiç olmazsa satarken zarar etmezsiniz.
ikamet konusunda söylediğiniz olabilir ancak sizin ev olmaz çünkü orada siz kayıtlısınız. boş bir ev bulmanız lazım.
ayrıca buralarda genelde istedikleri okula kayıt yaptırmak için böyle bir yola gidildiğinden dolayı bu konu takip ediliyor ve yalan beyanda bulunanlara 600-700 lira ceza yazılıyor.
oralarda durum nasıl bilmem siz bir araştırın.

Son düzenleme:
Bana kalırsa parasının tam karşılığı. alınır araba. 100 km de 10 litre yakma konusuna gelince şehir içinde benzinli araba için normal.

Geri