99 vectra b digital klima problemi

dilaverer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bendeki problem araç çalırken klima açık herşey normal aracı stop edince (KLİMA AÇIK VEYA KAPALI FARK ETMIYOR) klima ekranında -- işaret çıkıyor ve 3-5 sn sonra gidiyor. Arızası ne olablir? yardım bekliyorum......

Arkadaşlar bendeki problem araç çalırken klima açık herşey normal aracı stop edince (KLİMA AÇIK VEYA KAPALI FARK ETMIYOR) klima ekranında -- işaret çıkıyor ve 3-5 sn sonra gidiyor. Arızası ne olablir? yardım bekliyorum......

o normal korkacak bişey yok :D
kendini kapattığını gösteriyor öyle anlatayım :D

bendede aynı şey olmuştu sis lambası farı nı değiştirdiğim zamana denk gelmişti.sis farı hatalı çıktı su alıyordu oradan sanıyorum kısa devre söz konusu idi sis farı değişti bu sorunumda çözüldü.sizdede bi kısa devre olayı söz konusu diye düşünüyorum

o normal korkacak bişey yok :D
kendini kapattığını gösteriyor öyle anlatayım :D

Bu normal bi durum değil kontağı kapayınca klima açık kapalı fark yapmıyodu bendede derece tarafında 2 -- fan hızı tarafındada 1- çıkıyordu yaklaşık 2 sn kadar öyle kalıyodu.

Geri