94 astra gsi headers x20xev motora olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
çıkma sfi motorun headersini buldum. orjinal fabrikadan çıkışta takılanı. benim arabaya alsam olur mu? uyar mı?

fikri olan yok mu arkadaşlar??

ikiside 2.0 motor ve bloklar aynı diye biliyorum ben. manifold contasında belki bir farklılık olabilir. tecrübesi olan arkadaş vardır sanırım bu forumda.

biraz araştırdım sadece bir arkadaş bir forumda olmaz kaçak yapar demiş ama aynı arkadaş dışarıda yaptırırsanda kaçak yapar en güzeli çıkma gt'den almak demiş biraz aklım karıştı benimde yoksa çok ucuza buldum

bugün çıkmacıya gittim olmazmış sfilerin headersları ecoteclere :( vectra gt headersı bakıyorum bende

gt lerde iki tip motor var ilki sfi ikincisi ecotech sendeki motorda ecotech ikisindede (ecotech)motorlar aynı aynı diye biliyorum yanlış olabilir fazla bilmiyorum da amaç ne onu anlayamadım :confused:

bugün çıkmacıya gittim olmazmış sfilerin headersları ecoteclere :( vectra gt headersı bakıyorum bende

Evet uymaz, çok zor ama 99 gt'ninkinden ara 150hp ecoteclerden..

flanşda deiştirirsem uyarmış ama o da çok uzun iş ve pahalıya mal olur bana. vectra gtlerin 95-96 modelleri ecotec onlar 136 bg sanırım onlarda headers var mı? 99 vectra gtler 150gb onlarda var ama 99gt de çok az zaten kaza yapacakta headersı sağlam kalacak ben de alacam biraz zor bir ihtimal sanırım :(

İlla ki olmaz diye birşey yok, cuk diye oturmaz ama el emeğiyle halledilebilir.Z18XE motora bile takılabildikten sonra (SN168) X20XE'ye neden olmasın?

flanşda deiştirirsem uyarmış ama o da çok uzun iş ve pahalıya mal olur bana. vectra gtlerin 95-96 modelleri ecotec onlar 136 bg sanırım onlarda headers var mı? 99 vectra gtler 150gb onlarda var ama 99gt de çok az zaten kaza yapacakta headersı sağlam kalacak ben de alacam biraz zor bir ihtimal sanırım :(

150'lik GT'lerde irmscher egsantrik ve headers var yanılmıyorsam, 136'larda yoktur...

Geri