Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikiside 2.0 motor ve bloklar aynı diye biliyorum ben. manifold contasında belki bir farklılık olabilir. tecrübesi olan arkadaş vardır sanırım bu forumda.
biraz araştırdım sadece bir arkadaş bir forumda olmaz kaçak yapar demiş ama aynı arkadaş dışarıda yaptırırsanda kaçak yapar en güzeli çıkma gt'den almak demiş biraz aklım karıştı benimde yoksa çok ucuza buldum
gt lerde iki tip motor var ilki sfi ikincisi ecotech sendeki motorda ecotech ikisindede (ecotech)motorlar aynı aynı diye biliyorum yanlış olabilir fazla bilmiyorum da amaç ne onu anlayamadım
flanşda deiştirirsem uyarmış ama o da çok uzun iş ve pahalıya mal olur bana. vectra gtlerin 95-96 modelleri ecotec onlar 136 bg sanırım onlarda headers var mı? 99 vectra gtler 150gb onlarda var ama 99gt de çok az zaten kaza yapacakta headersı sağlam kalacak ben de alacam biraz zor bir ihtimal sanırım
flanşda deiştirirsem uyarmış ama o da çok uzun iş ve pahalıya mal olur bana. vectra gtlerin 95-96 modelleri ecotec onlar 136 bg sanırım onlarda headers var mı? 99 vectra gtler 150gb onlarda var ama 99gt de çok az zaten kaza yapacakta headersı sağlam kalacak ben de alacam biraz zor bir ihtimal sanırım