94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

Arabayı almak isteyen arkadaşınız mı var? Varsa ben hiç girmeyim o arabaya..

Zaten Konunun Başlığınının Adı ''94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz ! '' Ucuz Yollu bi GSİ istiyormuş Arkadaşımız Bende Bunu Önerdim Onun Bütcesin'de.. Nese O Arkadaşımızdan Bu Araba Hakkında Ses Soluk Çıkmadığına Göre Onunda Hoşuna Gitmedi Sanırım Kısmet Dielim...

Zaten Konunun Başlığınının Adı ''94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz ! '' Ucuz Yollu bi GSİ istiyormuş Arkadaşımız Bende Bunu Önerdim Onun Bütcesin'de.. Nese O Arkadaşımızdan Bu Araba Hakkında Ses Soluk Çıkmadığına Göre Onunda Hoşuna Gitmedi Sanırım Kısmet Dielim...

Yanlış anlamışım Samet kusura bakma ;)

İsteyen Arkadaşım İstediği aracı alabilir biz kimsenin önünü kesmeyelim geniş çaplı bir araştırma içindeyiz kısmet diyelım bu işlere bi araçta karar verip alıcaz artık

İsteyen Arkadaşım İstediği aracı alabilir biz kimsenin önünü kesmeyelim geniş çaplı bir araştırma içindeyiz kısmet diyelım bu işlere bi araçta karar verip alıcaz artık
ayhan senin canın sıkılmış konu açmışsın sen bilader :) sana bedava araba versek abi bunun trafik sigortası alım satımı var ben bi düşüneyim diceksin gibime geliyo :) :kop:

samet sende yan man ne dion olum alla alla bozukmu araban düz gitmiyomu? getir bizim garaja bakiyim ben bi belki ayarı kaçmıştır sentenin :)

ayhan senin canın sıkılmış konu açmışsın sen bilader :) sana bedava araba versek abi bunun trafik sigortası alım satımı var ben bi düşüneyim diceksin gibime geliyo :) :kop:

Yok Oraycım Canım fılan sıkılmadı da çok laf kalabalıgı yapan arkadaşlarımız var onlara sitemim yani gereksiz muhabbetler ediyolar biz bi amaç için burdayız herkez atıp tutuyo :mad: Ağzı olan konuşuyo o hesap

Haftasonu Aklımda bi GSİ var ona bakmaya gidicem yani ...:)

Yok Oraycım Canım fılan sıkılmadı da çok laf kalabalıgı yapan arkadaşlarımız var onlara sitemim yani gereksiz muhabbetler ediyolar biz bi amaç için burdayız herkez atıp tutuyo :mad: Ağzı olan konuşuyo o hesap

allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Amin Amin Oraycım saolasın Kardeşim

Type-R' dan Sonra Yine honda Vti veya Si ye dönmek varken GSi dönüyorum neden Belki Eskiden içimde kalmış bişeyler var belkide ............... orasıda bende kalsın :D

Amin Amin Oraycım saolasın Kardeşim

Type-R' dan Sonra Yine honda Vti veya Si ye dönmek varken GSi dönüyorum neden Belki Eskiden içimde kalmış bişeyler var belkide ............... orasıda bende kalsın :D
adam gibi 98 vti 17 19 dan aşağı yok :)

Kendini Çektirtmek İçinmi Bekliosun :D Çekici Parası 150 TL şimdiden Söliim Anlaşalım :D

gazını doldur senı beklıyourm :D ama sımıt nos basmak sakıncalıı :D:D:D:D

ahh eray nerdesın yanlız kaldım bu adamın hakkındans en gelıyorusn :)

yanı ben gerceklerı yazıyourm benım atıp tutmakla bır ılgım yok senın konunda sana yardımcı olmaya calıstım ve her zamanda yardımcı olurm sonucta burası paylasımcı bır forum elımden geldıgı kadarda yardımcı olmaya calısırm konu makaraya gelınce orası ayrı orda kusurumuza bakma ben gsi kardeslere takılıyurm ok

Geri