94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

Valla bizim Elimizden NSF 36 hiç geçmedi NSE 45 LKM 34 K 8884 Geçti karıştırıyor olmayasın..

bellımı olur sız onuda almısınızdır hatırlamısıyorsundur :D

beyler gsi bu 2 pıston bıle gıdıyor yanı anlayın durumuu

benı sevmıyen ölsunn :D

o kırmızı aracın önden darbesi var motoruna bakmak lazım boya var ama güzel duruyor 9 liraya verirse alınır sağlamsa

Değişen olmadıı sürece sıkıntı yok bence 94 model araba illaki 15 sene kapının önünde bile dursa biri gelir dokundurur bişi yapar yani :) bu paraya bu araba çok düzgün yani bundan ii sini zor bulur die düşünüyorum:cool:

NSF'nin sağ önden ufak bi darbesi var büyütülcek bişey değil. Kaportacıydı zaten önceki sahibi çok güzel temiz yaptı boyadı. İçi falan gayet düzgün o paraya alınaiblcek en düzgün gsi budur.

11 lıraya k yıı verıyurmm butun sensorlerıne kadar deyıstı makına

millet öle düşün müyo illa sıfır km olcak 94 gsi hiç çizik olmicak boya olmicak resimelri fotoshopda karartılcak azcık da yere basılcak

e bide altın kaplama olcak yoksa gerisi çöp müş

Değişen olmadıı sürece sıkıntı yok bence 94 model araba illaki 15 sene kapının önünde bile dursa biri gelir dokundurur bişi yapar yani :) bu paraya bu araba çok düzgün yani bundan ii sini zor bulur die düşünüyorum:cool:

akıff lutfenn ayıp oluyor ama

yemeyın bır bırınızıı arıza cıkatmadan yazın su forumda alah alalhaa

yoksa hepınızı tech 1 e baglarım arızalarını sılerım

millet öle düşün müyo illa sıfır km olcak 94 gsi hiç çizik olmicak boya olmicak resimelri fotoshopda karartılcak azcık da yere basılcak

e bide altın kaplama olcak yoksa gerisi çöp müş

Bak hala b.k atma peşindesin. Neyse bişey demicem takıl sen

biz karadenizliyiz biraz zor silinir :)

Geri