94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

Yine boş konuşan konuşana:)

Ayrıca gsi'ı sevmeyen sadece parasına göre iyi araba zihniyetinde olan varsa almasın 2003 model güzel 1.7dti corsalar var o paralara. veya 2001 falan 1.4 corsalar.

Ben 2. gsi'ı aldım kusursuz olması için harcadığım para araba parasına yaklaşıyor. Ama umrumda değil keyfime bakıyorum. 94 model hızlı bi araba alıyorsanız işin keyfinde olcaksınız yapcağınız masraf satarken zarar etme vs. gibi lükslere sahip değilsinizdir.

Sahibinden.com'da alınabilir olan 3-4 gsi var onların dışındakilere bakma bile boşa zaman kaybı.

Son düzenleme:
hala herkez farklı düşüncelerde arkadaş anlatamadı galiba 8 lirası varmış bu 1

gsi alıp ben hiç para harcamadım diyen varsa yalan konuşur

kimse kimsenin fikrini değiştiremez param nekadarına yetiyosa onu alırım ii yada kötü

ha 16 milyar vermişşim temiz sorunsuz almışım

ha 7 milyar vermişim 2 milyara dereceli çip şanzuman
ve 1 milyara lexmaul emme manifoltu koymuşum

ve 2 milyra çiçek gibi boyatmışım

ve 1 milyara 1. sınıf döşeme yapmışım
ve 1 milyara istedim jantı koymuşum

vssssssssssssssssssssssssss sonuç olarak arkadaş 8 liraya alır tın tın biner binemesede kapının önünde yatırır zamanla yapar inanın 8 milyara aldı arabaya 8 milyar daha harcamaz 16 liralık arabalar kadar olsun dediği zaman harcarsada o 16 liralık araçları 4de katlar 8e böler yolda okadar açık ve net

kavga yok. arkadaşımıza eli yüzü düzgün bir gsi lazım. para belli yardımcı olalım lütfen.

kavga yok kardeşimde ben bu sitedeki bazı kişileri anlamıyorum bunlar sayılı 3 4 kişi kim olduklarınıda sölemiyorum ama hep milletin arabasına kusur buluyolar hep en iisi onlarda sanki biz fakirizde ondan gsi ye biniyoruz anlamıyorum ki benim zevkimden kimene istersem S2000 e binerim istersem gsi ye hayır adamlar ölebi psikolojidelerki hep onların arabasaı 10 nuamra nerde ceset var bizde kendi arabaları nası çok merak ediyorum altın kaplamamı bırakın herkez istedini alsın herkez istedini arasın sorsun bulsun sizde altın kaplama arabalarınızla mutlu olun dikkat ediyorum sürekli herkez herkezin arabasını kötülüyo yada o araba boyalı bu arabanın şunu değişmiş falan vssss işi bilen adam 94 model arabada boya varmı diyer soruyosa ben o adamla muhatap olmam tabiki vardır boyasızı ama neyse yaa uzatmaya gerek yok artık konuya yazmam zaten herkez çok ii biliyo ...

Aynen akif kardeşim kimse kimsenin arabasini çekemiyor çekemeyenlerede yola çikalim dedinde burun kiviriyolar

kardeş sende 8 liraya çok düzgün ekotek gsi bulursun

bulmama şansı yok reklamcıların araçlarından uzak dursun yeter zaten onlarına raçları satılmaz o çiçek gibi offfff ppırıl pırıl gsi leri bi bak ilan tarihlerine ben sadece gülüyorum onlara :)

kıskananlar çatlasın şanzumanları patlasın :)

Karalıyız Bulucaz Gsi Forever :=) Melih arkadaşımın aracın bakıcaz

Tavsiye ederim beyaz olan çok düzgün bi araç resimler bile herşeyi anlatiyor

hehehe hangini alırsan al oşişen sensörünü değiş gazla:D:D:D

Geri