94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

Sana kardeş tavsiyesi abicim 8 liralık GSİ den Sana hayır gelmez Madem elinde 8 lira paran var Git başka araçlara bak bence 8 liraya alırsın Hastalık Hastası olursun bu araçlarda:cool: İlanlarda gösterdiğin 2 araçta patates Sana gelmez..
patates se ben alıyım kış geldi kumpir güzel gider :D

gsi ciler araçları gibi hırçın olur...ahh ahhh zamanında alamadım 34 NSE 45 İ ŞİMDİ 16500 ÇEKMİŞ...polemik yapmayın arkadaşlar,..arkadaşın zaten 8.000 tl gibi parası var.6.000 e alır bi gsi sonra 12.500 e malolur.anladığım kadarı ile boya değişen durumu ile pek ilgilenmiyor.yürürü sağlam olsun 8000-9000 tl lik sağlam ciğerli araç istiyor...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun kardeşım kısmet deılmiş

gsi ciler araçları gibi hırçın olur...ahh ahhh zamanında alamadım 34 NSE 45 İ ŞİMDİ 16500 ÇEKMİŞ...polemik yapmayın arkadaşlar,..arkadaşın zaten 8.000 tl gibi parası var.6.000 e alır bi gsi sonra 12.500 e malolur.anladığım kadarı ile boya değişen durumu ile pek ilgilenmiyor.yürürü sağlam olsun 8000-9000 tl lik sağlam ciğerli araç istiyor...

8 9a cigerli gsi olmaz...

nse 45 i ben alıcam sonunda :) maşallahı var arabanın ama sametin araba başka bi güzel ysj olan siyah

8 9a cigerli gsi olmaz...

nse 45 i ben alıcam sonunda :) maşallahı var arabanın ama sametin araba başka bi güzel ysj olan siyah

ortak alalım oray :)..biblo gibi maşallah..sen bulursun 8-9 a yürüyen gsi...

ortak alalım oray :)..biblo gibi maşallah..sen bulursun 8-9 a yürüyen gsi...

valla abi ben rahatsızım sorma 8e alırım 20ye mal olur bana :) ben memnunum aracımdan tıngır tıngır gidip geliom :)

Ciger yoksa Bizde Ciger Trasferı yaparız o zmn :=))

ne Güzel Alış veriş işte :=) Canm kardeşım Tutulduk Bi Gsi Hastalığına Artık yapıcak bişi yok :D bakıcaz karar vercez alıcaz bitane Gsi işte

Geri