94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

benim arabayı alsın mı dedim 15 liralığıda alsan satıcan fiyat belli 10 liralıda alsan satılcak fiyat belli kimse kimseyi kandırmasın

ha tabi bi kek bulursun verirsin o ayrı ama 94 model gsi nin en düşüğü 8 liradır en kıralı 11 liradır benim gözümde kolay kolay kimse 15 16 milyar vermez verenede hayırlı olsun derim

senin arabayı alınca kralmı olcak dostum?

Alem Adamsın Kanka heee :D :D Alıcı Sen Ol Yeterki Kanka Canın Saolsun ;) 3 e 5 e bakmayız aramızda kalır :kop:

evi biliosun getir garaja çek arabayı ben sepeti sallarım anahtarı koy sepete hee yıkat getir yarın işim var :=)) parayı peşin vercem yılbaşından sonra bilet almayı unutmazsam :kop:

benim arabayı alsın mı dedim 15 liralığıda alsan satıcan fiyat belli 10 liralıda alsan satılcak fiyat belli kimse kimseyi kandırmasın

ha tabi bi kek bulursun verirsin o ayrı ama 94 model gsi nin en düşüğü 8 liradır en kıralı 11 liradır benim gözümde kolay kolay kimse 15 16 milyar vermez verenede hayırlı olsun derim

senin arabayı ben alsam misal......

2 orjinal sis
orjinal ön tampon
ön tampon alt lastiği 3 parça
orjinal aynalar

yine gelicek 14 15e dimi kardeş?

ahaha alsın bunlarıda versin 15 ondan sonra 3 sene uraşsın satmaya :)

Alakası yok 14 15 Vericek GSİ ye biniorum Diyecek ;) Zevkler Ve renkler Tartışılmaz :cool:

jantlar - marşbiyeller de var tabi

kim kimin arabasını kac aldı ii biliyor burada beyler kimin arabası ii kimin arabası kötü herkes kendine saklasın bence burada burada arkadaş yardımcı olmaya calışıyoruz !!

konuyu farklı yere kaydırmayalım lütfen arakadaşlar o ne kdar eder bu ne kedar eder karşıtırmaya gerek yok herkez kendı malını bilir dimi

sorun bana uygun olan kırmızı Gsi mı yoksa Mavi Lacivert olan Gsi mi ?

elimde 8 bın ytl var 1-2 ay içinde illakı o para bı yerlere gıder bende o Zmn Type-R 'dan inmiş Minibüse binmiş olurum :=) o yüzden bana şu anda 8 bın ytl cıvarında bı Gsi gerekıyor tabiki 10 - 15 bın ytl araçlar benım baktıgım araçların yanında sönük kalıyo

konuyu farklı yere kaydırmayalım lütfen arakadaşlar o ne kdar eder bu ne kedar eder karşıtırmaya gerek yok herkez kendı malını bilir dimi

elimde 8 bın ytl var 1-2 ay içinde illakı o para bı yerlere gıder bende o Zmn Type-R 'dan inmiş Minibüse binmiş olurum :=) o yüzden bana şu anda 8 bın ytl cıvarında bı Gsi gerekıyor tabiki 10 - 15 bın ytl araçlar benım baktıgım araçların yanında sönük kalıyo

8e düzgün bulamazsın sen düzgün bul deil kırmızı siyah pembe bulsan al derim.

ayhan msn ekledim kardeşim ok :D

Sana kardeş tavsiyesi abicim 8 liralık GSİ den Sana hayır gelmez Madem elinde 8 lira paran var Git başka araçlara bak bence 8 liraya alırsın Hastalık Hastası olursun bu araçlarda:cool: İlanlarda gösterdiğin 2 araçta patates Sana gelmez..

Geri