94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

ne yapmayı planıyorsun bu arabaya acaba şahinden inip astra gsi binen birisidir sahibi bu arabanın nerden geldigi ii bilirim plakası 34nks34 edirne oradan zonguldak oradan istanbul oradan da bursaya geldi bu hale düştü arac kaporta olarak illa ki bişeylerde vardır ama ugraşmak istersen al ama taner abinin gibi dedigi bilenen ve ii kullan birinde varsa onu almak daha mantıklı bence :D

o verdiğin ilandaki araç bitik silindir kapagı istiyor 1 ve sahibi her allahın günü o araçla draga kalkıyordu :) son sahibi olursun bence biraz daha düzgün bişi bak uğraşmadan bin

Güzel makina gerçekten başarılı

peki bi araç var aklımda linkte bakarsanız görebilirsiniz bunun bana maliyetı ne olur ? (conta yakmış heralde )

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_6_999-90WQQaXQQ9546783WQQpXQQdisplayitem

sen arabadanda anlamıyorsun!!!!!! gsi dan hiç anlamıyorsun...

güzel kardeşim bi araba 11 12 ediyorsa çok düzgünse..... contası yanık diye 7 liraya verilmez bende aracımın çontasını yaktım 250 tl hallettim kardeşim hadi ben opel teknisyeniyim kendim yaptım söktüm taktım sen anlamazsın götür servise 1 liraya yaptır. kimse salak deil 1 2 milyarlık arıza için 7 8 milyar düşügüne araç satmaz akıllı olmak lazım.

o ilandaki aracı servise götürmeden bilemzsin bi düşün sahibi 100 liralık contayı neden değişip de satmıyor bunu bi düşün sonra almaya karar ver :)

al 7 milyara kasası yürürü düzgünse getir bana ben yaparım sana motoru 10 numara. ama ben idareci adam değilim ne gerekiyosa yaparım 15 sene binersin ama kaç para masraf çıkar bilmem :)

Bu arabada artık contalık bi iş kalmadı ki kaldı ki araba conta yakmış ve tekrar kapaga bakılmalı ve tekrardan yapılmalı ki aracın alt tarafıda bozuk size söylim aractan anlamıyorsunuz o zaman bulaşmayın cok canınzı sıkar demesi benden temiz olanı alın rahat binin gitsin :D

Canım Arkadaşlarım bnm Bizde 2004 Honda Type-R 'dan indik Ekonemik Kriz nedeni ile (type-r bin gazla 5 sendir araç bendeydi normal Her 5 Binde Yağını suyuna baktım o kdr hiç bir şekilde parça değiştirmeden gittim ) fazla elimde para yok o yüzden biraz daha uygun bişilere bakıyorum yani mesela ilandaki kırmızı Gsi alıp yürür hale getirip Kullanmak istiyorum bana maliyeti ne olur mesela ?

15 Yıllık GSİ Binicisi Olarak Sana Tavsiyemdir İyisi Yüzünü Güldürür Bitiği Sanayi Dostu Yapar GSİ den Anlayan Usta Pek yok Ben yaparım Dien Birine Götürürsün Daha Beter Eder ;) Benden Sana Dost Tavsiyesi... 10 lukla 12 lik arasında 12 likle 15 lik arasındada İllaki fark vardır ;)

o ilandaki araç hakkında hiç bişi demiyorum sadece ilan tarihine bak :) ehu ehehehehehe

Geri