94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

Sürüngen GSİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
94 Model Astra GSi Almayı düşünüyorum Arkadaşlar en yararlı bilğileri sizden alabilecegimi düşündüm yardım ederseniz çok sevinirim Teşekkürler. :rolleyes:

Mesela Alırken neye dikkat etmem gerekiyo gibi ?

hoşgeldiniz.

Hoşbulduk Kardeşim .. :) Aslında bende 2004 Model Honda TYPE-R 'dan Ekenomik nedenler dolayısı ile en çok beyendiğim ve sevdiğim GSİ ye dönüş yapmak istiyorum ama Gsi ahhkında hiçbir bilgim yok malesef sizden yeni alacagım GSi hakkında yardım istıyorum nelere dıkkat etmem gerekıyo ?

Son düzenleme:
vay vay hondacının hasından itiraflar :)...başlığı gören gsi hastaları birazdan düşerler buraya.yada sende site içi arama yaparsan gsi ler hakkında sayfalarca konu bulursun.

kardeş hg öncelikle bende 94 gsi var 6 ay oldu alalı ve şuan satıyorum satmam sebebim 2. bi işyri daha açmak öncellikle alırken aracı dikkat etmen gereken kazası varmı varsa nereleri tavanında şasesinde ön panelinde bi sıkıntı olmasın motoru şanzumanı içi dışı temiz olsun çok rahatlıkla al ilk araba sahibi olan işden anlamayanlar gibi 94 model bi gsi de boya varmı km kaç gibi boşuna başını arıtma dediğim gibi 10 11 bin tl arassında baya bi güzel ihtiyaçlarını gidericek bir makina bulursun yok ben çok temiz full orjinal hiç değişeni olmayan bi araba alıcam diyorsan onlarda var 114 15 verip alabilirsin ama ii düşünmek lazım satılığa çıkarınca satmak sorun oluyor çünkü 94 model aracın piyasası belli tabi bazı kişiler ihtiyacından değil sırf reklam olsun diye yazarlar 15 iş ciddiye binince paraya ihtiyaçları olunca 12 ye düşerler o sebepten sen 10 12 arası bi paralara güzel bi gsi alırsın ama tabi karar senin

genel olarak arac nasıl dersen şöle sölim 106 gti 306 gti saxo vts honda vti kullanıcı sı olarak genelde bu araçlar hep aynı klasmandadır

pejo gurubunda görüntü 10 numara ama sanayiden çıkamazsın dertleri sorunları bitmez

honda güzel araçtır ama konfor arama tork arama japon torosu derler

sağlamlık ucuz paralarla güzel motor modifiyesi yaptırabilcen ve kendinden çok üstün araçlarla yürüyebilcen bi makina olur sadece modifiye parçaları biraz honda pejouya göre biraz pahalıdır o da yurt dışından geldiği için

uzun lafın kısası fiyatına göre rahatlıkla binip basıp gazlayıp sert kullanıma gelen kolay kolay arıza yapmayıp seni sevidiren bi makinadır gsi özellikle sfi motorlusu

zaten gsi dedinmi hemen derler yada sorarlar 94 mü diye :)

bence al derim öle alırkende çok para verme hiç satmam ben binerim desen genede bigün satıcan nası olsa satarken zarar edilmeyen araç yok artık bu devirde

inşallah gönlüne göre bulursun

ha bide unutmadan sölim o sahibinden deki 8 9 liralıka araçlara hiç bakma ben il dışına çok gittim inan 10 tane ilanın 8 tanesinin resimlerle alakası yok.....!!!!

Saglam bilindik, aracina gözü gibi bakan birinden almak daha mantikli.
3-5 fazla verirsin ama araci bilirsin. hor kullanilmis, yipratilmis araca hic girme derim.

bak mesela su anda sitede satilan beyaz bir GSI var,bilindik bir arac,

Ilan Sarp in, bak bulursun

evet araç güzel gidip görmek lazım tabi iice bi gör incele beğenirsen alırsın

94 Model Astra GSi Almayı düşünüyorum Arkadaşlar en yararlı bilğileri sizden alabilecegimi düşündüm yardım ederseniz çok sevinirim Teşekkürler. :rolleyes:

Mesela Alırken neye dikkat etmem gerekiyo gibi ?

1. çok paran varsa al en düzgününü bile alsan 300/500 harcarsın

2. 12lik le 15lik arasında illaki fark olur. sen bak resimden gözünün tuttuguna git bak

3. sfi motor die bişey yok SFI sadece yakıt sistemiyle alakalı sök powercab tak sfi yazısı gider :) DOCH motordur. C20XE motordur.

4. çok abartılcak bir araç deil yakışıklı tipi düzgün en güzel kasası bence astranın. ama dediğim gibi çook ayrıcalıklı bi araç değil

5. jantı lastiği, koltuğu döşemesi, farı aynası, kapısı bacası oynanmış bi araçsa hiç bulaşma..!!!!!

6. kimse benim arabam dandik demez masrafı var demez sen opele götür göster ama eski bi servise götür ki anlayan birileri olsun. özellikle yetkili servisten expertiz olarak rapor al..

7. sonuç itibariyle araç eski bi araç nerden ne arıza çıkaracagı belli olmaz METAL YORGUNLUGU denen bi olay var bilimsel olarak kanıtlanmış

8. 15 sene önceki teknoloji ile şuan ki teknoloji aynı değil

9. bu arabayı alıcaksan binmek için al 4 5 sene biner satarım diyosan al. kesinlikle para kazanamazsın al satta sadece alırsın zewkini çıkarır satarsın 3e 5e bakmadan

10. bu arabaların kralını bilirim kimse bana gsi satmaya kalkamaz bu kadar net söylüyorum, alıp üzülmek var alıp 3 5 kafana göre harcayıp zewk yapmak var

11. satılık çok fazla var ama benim bildiğim en temiz 3 4 tane var almak istesem direk gidip alıcağım kafamın rahat edeceği.

12. son olarak; dikkat et zor para kazanan insanlarız (kendi açımdan söyledim) kaça alırsan al düzgünü al. elindeki 2 3 parayı adam olsun diye harcama arabayı al harcıyacaksan keyfe keder harca derim sana.

13. ysj var sitede samet diye bir arkadaşımız onda füme var birde onların sattığı eski kırmızı var plakasını hatırlamıyorum o var gözün kapalı alabileceğin araç sana 2 adet ;)

Geri