merhaba
övgü ve beğenileriniz için teşekkür ederim
şu anda 2 ayrı ürün geliştirmekteyim
1. ürün
renkli grafik lcd ekranlı birden çok gösterim moduna sahip bir devir saati + iç dış ısı göstergesi
bu ürünün yazılım aşaması devam etmektedir. aşağıda ilk prototipin geliştirilme aşamalarının birkaç videosu var
2. ürün
yine renkli grafik lcd ekranlı yol bilgisayarı
- hız
-anlık ve ortlama tüketim lt/100 km olarak
-toplam tüketim lt olarak
- devir göstergesi
- iç dış ısı
-toplam gidilen yol
bilgilerini yine tek ekranda faklı gösterim modlarında (sadece hız ,hız artı tüketim,ortala tüketim,toplam tüketim, hız+rpm gibi tek ekranda farklı bilgilerin gösterildiği) çalışacak bir sistemi geliştirmekteyim.
1. ürün sadece ateşleme bobinine bağlanıp çalışmaya hazır olacak bir ürün olacaktır.
basit bir tarifle araç sahiplerinin kendilerininde monte edebileceği (izmir dışında olanlar için) sadelikte olacaktır.
2.ürün de hem benzin(veya lpg) enjektöründen hemde hız sensöründen veri alıyor. daha detaylı bir çalıma gerektiriyor. ayrıca montaj sonrası kalibrasyon süreci gerektiriyor.
işte tüm bu aşamaları kullanıcıların kendilerinin de yapabileceği şekilde yazılımın geliştirilme çalışması devam etmektedir.
yeni geliştirdiğim 2 üründe ön cama vantuz ile monte edilebilecek yapıda olacak böylece araçta herhangi bir kesme delme işlemi yapmaya gerek kalmayacaktır.
maliyet konusundada mümküğn olduğunca düşük fiyatlara bu sistemleri isteyen arkadaşlara sunmayı amaçlıyorum.
ürünler tam olarak bittiğinde fiyat belli olacaktır.
2-3 haftaya kadar ürünlerin son halini ve videolarını yayınlayacağım.
iyi akşamlar.