8 v 100 beygir gücünde rampada araba boğuluyor70-80 km arasında değişiyor
16 v lerde 100 bg sizin araç 75 bg olabilir... 16 v ye çevirmek mantıksız para harcamak olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 v 100 beygir gücünde rampada araba boğuluyor70-80 km arasında değişiyor
dostum o sorun 8 valf ya da 16 valf olması ile alakalı değil. 16 valf de yapsan aynı sonucu alacaksın bana göre. senin aracında bence sensörler ile ilgili bir sorun var gibi geliyor bana. örneğin lambda sensörü ömrünü tamamlamaya başladığında doğru okuyamıyor. maf sensör de aynı. hatalı değer okuyor. ama sonuçta beyine bir sinyal yolladığı için arıza lambası yakmıyor. beyin aldığı hatalı sinyale göre hatalı karışım uyguluyor. benim arabada hava debimetresi kirlendi geçen ay. otoparkın çıkış rampasından çıkamadım
düzde bi şey yok yokuşa gelince bitiyor araba. temizlettik sorun düzeldi.
sen bence valf gibi ağır değişikliklere girişmeden önce sensörler üzerinde yoğunlaş. bilgisayara bağlat. sensörlerden gelen değerleri ölçtür. özellikle hava debimetre ve lamnda sensörlerinin hatalı veri vermesi halinde hatalı karışım yapıyor beyin. senin araçta zengin karışım yapıp boğuyor izlenimi verdi bana. özellikle gaza yüklendiğinde çekiş inadına daha da zayıflıyor mu bunu bi dene.selamlar.
o kadar masraf yapacağına swapla,koy bi c20xe motor![]()
faturalı bir c20xe motor alıp,sanzımanı beyni-tesisatı yaklasık 4-5 bin arası tutar.bu motoru kendi aracınıza koymak.150-160hp güç.